writing-img

račun in darilo

clock-img

26.05.2008, 13:47

clock-img

Sandrin

pencil-img

412

Sem v dilemi. Bratrancu smo za birmo kupili darilo večje vrednosti. Ta zadeva ima garanciji dve leti, seveda z računom. Zdaj pa ne vem ali se spodobi zraven darila dati še račun???
Ali ve date zraven darila račun ali ga same spravite in ga po potrebi naknadno date???

clock-img

26.05.2008, 13:49

clock-img

muška

pencil-img

3223

račun hrani in povej, da če bo karkoli narobe, da je račun pri tebi in to je to.

clock-img

26.05.2008, 13:55

clock-img

lex

pencil-img

6532

IZVIRNO SPOROČILO: muška

račun hrani in povej, da če bo karkoli narobe, da je račun pri tebi in to je to.

tako jaz naredim ponavadi, ko skupaj kupujemo darila

Najlubkejša stvar, ki se nam lahko zgodi, je dojenčkov smeh. (Sigmund Freud)
-----------------------------
Takole pa napreduje naša hiška. http://www.podsvojostreho.net/weblog.php?w=120

clock-img

26.05.2008, 13:56

clock-img

tanikaa

pencil-img

8637

IZVIRNO SPOROČILO: lex

Jaz isto.

Je** se mi za vse in vsakogar.

clock-img

26.05.2008, 13:57

clock-img

*kinnie*

pencil-img

3931

IZVIRNO SPOROČILO: tanikaa

Jaz isto.

isto

clock-img

26.05.2008, 14:33

clock-img

lelaval

pencil-img

7882

IZVIRNO SPOROČILO: tanikaa

Jaz isto.

isto

isto

V življenju sta nam dani 2 čaši, sladka in grenka: vsi moramo izpiti obe, življenje pa nam obe čaši toči nepredvidljivo.

clock-img

26.05.2008, 14:37

clock-img

pravljica

pencil-img

3338

isto...imajo pa to v OKaidiju super urejeno...če poveš da je za darilo, sprinta račun brez zneska, s katerim lahko grejo menjat stvar...tam potem verjetno itak vidi vrednost, ampak če ne gre menjat, se pa ne ve...men se zdi to super...mogoče imajo pa drugje tudi takšno možnost in ne vemo zanjo user posted image

yeah, thats me ;)

clock-img

26.05.2008, 14:45

clock-img

urbancek

pencil-img

1072

Zakaj pa računa ne daš staršem birmanca? Saj niso neumni, da nebi vedeli koliko dotična zadeva stane. Saj jim ga ne boš dala zato, da bodo povrnili denar, ampak zaradi garancije, ki je brez računa ne moreš uveljavljati.

Lp

clock-img

26.05.2008, 14:49

clock-img

Anonimen

Jaz pa dam račun kar zraven. No, ne ravno v darilo, ampak ga dam naknadno. Sem namreč tako svinjsko zanikrna, da še vsak račun, ki ga kao spravim zaradi morebitne reklamacije, slej ko prej pomotoma vržem proč user posted image  Pa tudi mi ni nič nerodno ga dati zraven. Ponavadi ljudje itak vedo, koliko kaj stane, pa še manj andva (= sitnosti) imajo, če morajo reklamirat.

clock-img

26.05.2008, 16:31

clock-img

sončika84

pencil-img

606

tudi jaz dama račun zraven. No,zraven ne,ampak ga dam osebi v roke naknadno. Meni se to ne zdi nič takega. če je pač darilo večje in ima agrancijo. Sej pa itak je prbližn jasno kolko reč stane, pa tudi če vidi račun,nič takega. sej ne prčakavaš vračila. darilo kupiš z dobrim namenom,brez da gledaš neki na denar. vsa jaz ne.

clock-img

26.05.2008, 18:12

clock-img

pikapolona2

pencil-img

2974

mi si pa ponavadi damo račun zraven v zalepljeno kuverto....gor piše račun...odpri če uveljavljaš garancijo!

clock-img

26.05.2008, 21:33

clock-img

natasarobi

pencil-img

1391

Račun vedno shranim jaz in povem, da ga imam jaz če bo potrebna reklamacija.

clock-img

26.05.2008, 22:01

clock-img

mala maja

pencil-img

3204

midva sva zraven poročnih daril dobila še račune. Sicer so jih vsi dajali malo nerodno, amapk sta nama dva prišla prav, ker sta se dve reči pokvarile še v garanciji.
račune pa sva dobila prav zaradi tega kot pravi Meta. Ker se radi izgubijo, sploh če niso pri lastniku.user posted image   In tudi sama dam račun zraven, lepo v kuverti.

clock-img

27.05.2008, 08:17

clock-img

Sulfinija

pencil-img

5993

Ne račun obdržim in povem pač če bo kajkoli narobe je račun pri meni.

LP Mojcauser posted image

Najin sonček Val, rojen 9 tednov prezgodaj v 31. tednu nosečnosti, velik 39cm in težak 1600g, z obsegom glavice 28,5cm.

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem