cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

računalniška igra NODDY

clock-img

31.03.2008, 19:58

clock-img

daka

pencil-img

147

A je mogoče kdo kupil rač.igro v TUŠ trgovini in mu jo je uspelo inštalirati?Mi smo jo,pa je sploh ne moremouser posted image ,ker moraš imeti po njihovem računalnik iz pantiveka.Sem zelo jeznauser posted image da tako vlečejo ljudi za nos.

clock-img

31.03.2008, 20:42

clock-img

Anonimen

ker moraš imeti po njihovem računalnik iz pantiveka

user posted image  Kaj to pomeni? Kaj ti napiše, ko hočeš inštalirat?

clock-img

31.03.2008, 21:31

clock-img

daka

pencil-img

147

SYSTEM REQUIREMENTS:Pentium P 90 Microsoft 95 ali 98,itd.Igrica ne deluje na novejših programih kot bi morala ,če se v tem času prodaja. Sedaj bi verjetno morali naložiti stare windowse samo ta to igro.

clock-img

31.03.2008, 21:32

clock-img

Anonimen

OMG!user posted image  Face so res.user posted image

clock-img

02.04.2008, 13:52

clock-img

totimato

pencil-img

189

IZVIRNO SPOROČILO: daka

SYSTEM REQUIREMENTS:Pentium P 90 Microsoft 95 ali 98,itd.Igrica ne deluje na novejših programih kot bi morala ,če se v tem času prodaja. Sedaj bi verjetno morali naložiti stare windowse samo ta to igro.

Obstaja Virtual PC (http://www.microsoft.com/windows/products/winfamily/virtualpc/default.mspx - brezplačen) in VMware (ga je potrebno "plačati"). Gre za navidezni računalnik. Vanj lahko namestiš Win 95 pa je.

lp

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem