writing-img

računalniški programi

clock-img

14.12.2007, 21:42

clock-img

1vrtnica

pencil-img

15

Ko sem kupila računalnik, so mi v trgovini naložili vse programe. Zdaj pa mi jih je sin nekaj zbrisal, tako da ne morem odpirat mailov (Microsoft Power point),.. Zbrisan je Microsoft office,.. Kje ga dobim?

clock-img

14.12.2007, 21:48

clock-img

sandra113

pencil-img

67

Na blink.si si dol potegneš microsoft office.

14.6.2007

clock-img

15.12.2007, 12:36

clock-img

Anonimen

IZVIRNO SPOROČILO: 1vrtnica

Ko sem kupila računalnik, so mi v trgovini naložili vse programe. Zdaj pa mi jih je sin nekaj zbrisal, tako da ne morem odpirat mailov (Microsoft Power point),.. Zbrisan je Microsoft office,.. Kje ga dobim?

Ko si kupila računalnik bi morala za vse, kar je bilo naloženo, dobiti zraven tudi CD. A za Windowse so ti pa dali CD? Ker Windows in Office sta plačljiva in ne gre kar tako inštalirat vse povprek.
Praviš, da ne moreš odpirat mailov, zraven pa si napisala PowerPointuser posted image  Kaj, a samo PP v mailih ne moreš gledat ali tu zraven paše tudi Word, Excel, ...
No, če res nimaš Offica, bi ga seveda morala kupit. Da se ga sicer tudi dobit zastonj na netu. Koliko so varne te verzije, ne vem. Mislim, da se da brez problema naložit tudi od kakšnega soseda.
Lahko pa si naložiš tudi Open Office, ki je povsem zastonj in je v 90% podoben MS Officu.

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem