writing-img

računalnik ropota

clock-img

11.11.2008, 23:47

clock-img

Sandrin

pencil-img

412

Hm, meni se zdi, da je računalnik začel glasneje "ropotati", kakor da se ventilator hitreje vrti. Ve kdo, kako urediti zadevo???

clock-img

12.11.2008, 02:27

clock-img

Kerensa*

pencil-img

17918

Moj v službi spušča take in podobne zvoke, ja... jaz ga kar brcnem, pa utihne za cca. 2 uri... potem pa jovo na novo... če se direktorju ne da dopovedati, da potrebujemo nov računalnik (ta je star že več let), bomo pa malo pomagali, da crkne, a ne? user posted image

clock-img

12.11.2008, 06:47

clock-img

vesna.com

pencil-img

654

Odpret, posesat ventilator, če ne bo boljš zamenjat ventilator, če ne bo boljš, bo kompič crknil...user posted image

clock-img

12.11.2008, 12:49

clock-img

Sandrin

pencil-img

412

sam moj ni star...6 mesecev ga mam user posted image

clock-img

12.11.2008, 16:23

clock-img

barika

pencil-img

6448

počisti prah iz ventilatorja, ali pa se je kakšna stvar razštelala, če pa ne gre, pokliči servis dokler je v garanciji

clock-img

12.11.2008, 20:34

clock-img

RoZala

pencil-img

324

Če je še v garanciji, potem ga ne smeš nič sama odpirat, drugače ti garancija ne bo več veljala. Pokliči na servis in reci, da pride serviser oz. ga sama tja nesi.

clock-img

17.12.2008, 11:15

clock-img

atabom

pencil-img

21

probaj ga malo podlozit pod eno izmed nozic, tako da mu tenzijo konstrukcije malo spremenis, verjetno v notranjosti vibrirajo komponente. lahko pa probas tu z roko tako da ga malo nagnes (skew) vendar v tem primeru ne mores hkrati krompirja lupit :).

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem