writing-img

računanje plodnih dni

clock-img

24.03.2009, 17:55

clock-img

pikapolonica8

pencil-img

40

zadnje štiri mesece imam user posted image na 36,34,33,36 dan.Sedaj pa bi vas prosila,če mi pove ste kateri dan vzamem za izračun plodnih dni,ali lahko vzamem povprečje naprimer35dan.S partnerjem delava na otroku,pojavili so se mi krči kot priuser posted image ,boleče prsi in občasna slabost  al pa je to možno da je vse  na psihi,ker si zelo želiva drugegouser posted image .Zadnjo user posted image sem imela 25.2.2009 in sicer na 36 dan.Nevem mislim pa da je prehitro da bi delala test za nosečnost.

clock-img

24.03.2009, 18:02

clock-img

divans1

pencil-img

2547

Za izračun plodnih dni si vzameš najdaljši dan v ciklusu. Jah, počakaj da ti izostane user posted image , naredi test, pa boš videla, na čem si. Veliko sreče!!!user posted image user posted image user posted image

clock-img

24.03.2009, 18:08

clock-img

pikapolonica8

pencil-img

40

divans 1 hvala za odgovor

clock-img

24.03.2009, 18:15

clock-img

zmajaz

pencil-img

5781

Jaz ti lahko rečem samo to, da dokler sem se zanašala na različne izračune plodnih dni, ni bilo z zanositvijo nič. Zdaj sem 2. noseča in obakrat sem zanosila 2-3 dni po menstruaciji, ko po nobenem izračunu niso plodni dnevi, tako da osebno na te izračune ne dam čisto nič.

clock-img

24.03.2009, 20:40

clock-img

pikapolonica8

pencil-img

40

Tudi tebi se zahvaljujem za odgovor   in iskrene čestitke user posted image za prihajajočouser posted image

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem