cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

računanje tednov

clock-img

23.12.2004, 16:54

clock-img

babylove

pencil-img

2473

Matematika mi sicer nikoli ni šla, pa me prav nič ne čudi, da mi ti tedni ne gredo v račun. Kako se torej računajo - od prvega dneva zadnje menstruacije? In rok potem pade na dopolnjen 41. teden?

Lp, :nosecka: 38t

clock-img

23.12.2004, 18:17

clock-img

Anonimen

Tako ja, ali pa prvi dan zadnje M, prišteješ 10 mesecev in odšteješ 7 dni.

A bi rada že rodila? ;)

LP
Meta

clock-img

23.12.2004, 21:11

clock-img

Gina

pencil-img

12402

Rok pa že ne pade na dopolnjen 41. teden. Rok je, ko si noseča točno 40 tednov (od prvega dneva zadnje m). Če boš v 41. tednu, torej 40 t in 1 dan, boš že čez rok.(Upam da ne boš!)Hiter in lahek porod ti želim!pa pa

clock-img

24.12.2004, 08:17

clock-img

Lu

pencil-img

3181

Zdaj po ta novem gledajo na sam rok poroda in nič več na zadnji dan menstruacije, mi je povedala sestra v sredo :ups:

lp Lu
32t 3/7:love:

clock-img

24.12.2004, 16:55

clock-img

Gina

pencil-img

12402

Ja ampak če imaš redne menstruacije, ti rok sovpada z M. Če ne veš, kdaj si zanosila, potem ne morejo drugače, kot gledati na podatke z UZ in po njih določiti PDP. Pri tistih, ki imajo M redne, ne spreminjajo datoma (PDP)za tistih par dni razlike, ker ne vedo, če se niso oni sami (G) zmotili pri merjenju.1mm ali dva je lahko par dni razlike. Otrok se pa itak rodi kot njemu paše, pa če mi še tako odštevamo dneve do konca...LP:)

clock-img

24.12.2004, 21:49

clock-img

Pia73

pencil-img

4176

Jaz imam redne M, pa mi je G spremenila datum PDP za 4 dni. Seveda me je vprašala, če se s tem strinjam. In takoj sem se strinjala daj sem sina rodila 8 dni po roku.Tako, da ni nekega pravila,...

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem