writing-img

rabim arhitekta !!

clock-img

19.06.2005, 14:03

clock-img

Anonimen

rabim arhitekta, da nam nariše novo hišco, oz naredi komplet pgd. smo pa iz kranja. a pozna katera kakega finega arhitekta? če ste mel kakega dobrega prosim naredte mu mal reklame :)

hvala!

lp, lara

clock-img

19.06.2005, 14:04

clock-img

ZARA

pencil-img

17227

LARA...Pikec0 je arhitektka!!

clock-img

19.06.2005, 14:32

clock-img

Anonimen

Jap, sam PGD-jev pa ne dela.

Bom malo okrog kolegic povprašala, kako pa kaj. Mislim, da kar en par sosšolk/cev dela v KR in okolici. Tko, da ni problema.
Pa še kako dobro bom rekla...Za ceno valjda.
Sicer pa ti pišem na privat. OK

clock-img

19.06.2005, 15:06

clock-img

dory

pencil-img

8852

Renato Repše...moj sosed :)...baje ful priznan..office ma pa v kranju tam k je tus :)..za coklo :)

clock-img

19.06.2005, 18:04

clock-img

bskrle

pencil-img

3409

Moj bratranec tudi to dela, je iz Mengša!

clock-img

19.06.2005, 19:25

clock-img

SašaR

pencil-img

881

Pojdi v Škofjo Loko, mislim da se imenujejo Projekt biro (nisem čist prepričana) in si oglej njihove tipske hiše - tam dobiš vso dokumentacijo potem in cena je zaradi tipske hišice nižja! To velja, če imaš normalen teren (da ni preveč zahteven - geološko)!

clock-img

19.06.2005, 23:07

clock-img

viv_

pencil-img

9144

LARA - pri nas v pasjem društvu je Danica Račič Ahačič - ma status samostojne kulturne delavke, ampak sodeluje s firmami, tako da ti spedena vse od A do Ž. Njena bajta je tam nasproti Seljakove OŠ na Planini, k je tudi ena slaščičarna not - tko mal odbit stil ma, ampak men je všeč.

clock-img

20.06.2005, 06:43

clock-img

AnBan

pencil-img

775

ARHINEX Škofja Loka...nam riše projekt in je ful dober!!!

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem