writing-img

rabim nasvet

clock-img

21.12.2004, 17:36

clock-img

ameli

pencil-img

871

10.12 se imela IUI. Torej bi naj naredila test 24.12. Ampak predbožičnega večera si res ne bi rada kvarila s kakšnim razočaranjem:((:(. Ker pa sem jutri sama doma (mož je službeno odsoten) me mika, d bi test naredila jutri:zmeden2:. Kaj pravite:zmeden2:? Je prehitro:zmeden2:?
Prosim, če mi svetujete,:rozica:
ameli

clock-img

21.12.2004, 17:43

clock-img

enci

pencil-img

464

Ciao ameli,
nekaterim je res test pokazal tudi pred izostankom, ampak mislim, da je vseeno bolje pocakati. Sploh ce si dobila tudi inekcijo, saj pravijo, da je lahko po tem tudi lazno pozitiven test?! Jaz ti svetujem, da pocakas, ceprav te popolnoma razumem, kako je tezko.
Srecno, kakorkoli se bos odlocila!
lp
enci:metulj:

clock-img

21.12.2004, 18:20

clock-img

GoYa

pencil-img

2388

Ameli,
jaz mislim, da bi ti test jutri pravilno pokazal, ker bo že 12 dni mimo. Sigurno bo pokazal, če si noseča.
Jaz si tudi ne želim kvariti božičnega vzdušja in bom zato delala test 26.12. zjutraj.
Lahko tudi ti ubereš to taktiko ;)

Držim pesti za :roza:

Lp, GoYa

clock-img

21.12.2004, 18:45

clock-img

cmokec

pencil-img

5499

Jaz bi na tvojem mestu tudi delala test po Božiču, res pa je, da ne vem če bi zdržala tako dolgo. Verjetno bi razmišljala prav tako kot ti, zato ti ne morem svetovati.

Bom pa držala :miska::miska::miska::miska:, da se boš oziroma se bosta še letos veselila :modri::roza:.

cmokec

clock-img

21.12.2004, 21:19

clock-img

Pia73

pencil-img

4176

Tudi jaz mislim, da bi ti test že pokazal pravilni rezultat. Seveda pa ni nujno. Če lahko zdrži še kakšen dan po 24.12.2004,...

Držim pesti,...:miska::miska::miska::miska::miska:

LP Pia73 :metulj:

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem