cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

rabimo set kovčkov

clock-img

28.06.2010, 14:15

clock-img

livia

pencil-img

2395

Vedno si jih sposojamo od tašče, sedaj imamo pa tega dost. Za 4-člansko družino bi rabila kovčke, potovalke, torbe.
Kam naj grem pogledat? Kje je ugodno? Kake akcije?

clock-img

28.06.2010, 17:43

clock-img

SMT3

pencil-img

632

KIK-so pa na koleščkih.Za kvaliteto pa ne vemuser posted image

clock-img

28.06.2010, 17:50

clock-img

*miska.mcc*

pencil-img

6435

mal bom posmetila.... ampak pri nas nimamo kovckov. imam 1 veliko torbo in 1 ruzak. v veliko torbo dam stvari za na pot. v ruzak pa nujne potrebscine.
pol pa zlozim v navadne kartonske skatle. za vsakega clana posebej. 1 skatla za domna, 1 skatla za tadeja, 1 ska......

pol pa se 1 velika skatla za brisace, posteljnino  in higienske pripomocke.
ce rabis za na dopust. in ce gres z avtom seveda. na avion, bi mal cudno izgledalo skatle nalagatuser posted image

....v glavnem.....komaj čakam poletje!!!!!!

clock-img

28.06.2010, 18:07

clock-img

tix

pencil-img

908

Pri nas imamo tudi take plastične škatle s pokrovi ala curver, vsak svojo pa kakšna za hrano, ki jo za prvo silo vzamemo sebojuser posted image in se mi zdijo najbolj praktične za prtljažnik.

Drugače so pa sedaj v Merkatorju na nalepke znižane ene potovalke, koliko so pa velike pa nevem točno.

clock-img

28.06.2010, 18:49

clock-img

MC09

pencil-img

282

Mi smo jih kupli v šport 2000, dunlop zaenkrat mamo 2 zdaj bomo pa še enega nabavli ko smo 3, smo zadovoljni, pa če se prav spomnim, so bli res poceni, nekje 18€ srednja velikost

clock-img

29.06.2010, 23:19

clock-img

petra81

pencil-img

733

Jaz sem ene videla v Tušu v Sežani in s bili zelo ugodni, pa zgledli so tud še kar. Mal poglej! Pa srečno!

clock-img

30.06.2010, 11:29

clock-img

Babsi

pencil-img

149

Škatle so fajn za v avto, res.
Sicer pa imam tudi 1 velik, 1 srednji in 1 manjši kufer (tak da ga lahko imaš na avionu za ročno prtljago).
Srednjega in malega uporabljamo za avionska potovanja, pa tamali dve, če gresta v šolo v naravi ipd. Velikega imam s sabo samo na smučanju.
Malega sem kupila v Leclercu pred 4 leti za 9 eur in je čist OK. Ostale sem dobila.

clock-img

30.06.2010, 14:47

clock-img

barni

pencil-img

1096

Jaz sem v KIKu kupila veliko potovalno torbo na kolescih in je bila mislim da 13E. Je pa čisto ok, preživela je prelaganje po letališču in tudi pot v avtu. Tako da meni je to najbolj fino. Kovčkov ne maram, škatlo pa samo, če gremo z avtom za dalj, da dam od ta male cunje notri. Midva imava itak vedno skoraj nič s seboj.

clock-img

04.07.2010, 14:08

clock-img

mala zirafa

pencil-img

2483

Kaj pa na bolhi?Morda tudi tam kaj nadeš.Glede na to da se jih  rabi malokrat na leto?

clock-img

06.07.2010, 07:35

clock-img

livia

pencil-img

2395

Kupljeno.
V bistvu sem iskala malo bolj kvalitetno robo. Tista v Sportu2000 se mi ni zdela, so kar nitke gledale ven.
Na koncu kupila po ugodni ceni, pa še 30% popusta v Bags&More v City Parku. Tudi Outlet Samsonite ni imel slabe izbire in cen.

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem