writing-img

rahla črtica

clock-img

19.08.2006, 19:36

clock-img

Mannca

pencil-img

48

Ojla!
Danes zjutraj sem delala test in komajda opazila ampak zares čisto rahlo črtico, ki je skorajda nevidna - no, jaz jo vidim menda že zato, ker si jo tko zelo želim videti. Tudi moj srček je rekel, da je nekaj opaziti - ampak res čisto malo. Kolika je verjetnost, da sem noseča? Pa še eno vprašanje - ker imam neredne menstruacije - razmik od 35-45 dni, včasih tudi 50 ali več, me zanima, kdaj naj naredim test, da bom vedela, zdej je pa res tisti pravi čas, ko ga lahko zagotovo naredim.
Hvala za odgovore in LP!
Manca

clock-img

19.08.2006, 19:38

clock-img

Anonimen

mislim da ti lahko kar čestitam..2 x ista zgodba pri meni in doma 2 mali piki poki user posted image user posted image user posted image

clock-img

19.08.2006, 19:58

clock-img

digi

pencil-img

986

Mannca, pri meni je bilo enako.... 4 testi v razmiku po 2 dni: vsak je bil bolj jasen.... Mislim, da ti lahko 100% user posted image user posted image user posted image

Irgendwie, irgendwann, irgendwo...

Timon ti si moj sonček!!!

clock-img

19.08.2006, 20:41

clock-img

Anonimen

user posted image user posted image user posted image

clock-img

19.08.2006, 22:17

clock-img

lučka 25

pencil-img

5268

user posted image user posted image user posted image Čestitam!!! user posted image user posted image user posted image

clock-img

20.08.2006, 08:39

clock-img

emaa

pencil-img

7450

Tudi rahla črtica ponavadi pomeni nosečnost, če ne pa počakaj an 45 dan, da boš res sigurna.
Čestitamuser posted image user posted image user posted image

clock-img

20.08.2006, 10:26

clock-img

Grizo

pencil-img

263

Pri meni je bilo enko - čisto rahla črtica. Ki pa je bila z vsakim testom debelejša!
Čestitke!!!user posted image user posted image user posted image

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem