cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

rahla črtica

clock-img

21.03.2007, 17:27

clock-img

maja24-2

pencil-img

222

Ojla,
Danes se mi je pokazala rahla user posted image sam ne vem a je to to al ni. Res pa je da mam ful čudem občutek, prsi se sploh ne morem dotakniti, sam me v spodnjem delu trebuha, čisto pri spodej boli oz. je tak pekoč občutek da v križu rajš ne govorim. Zdej pa ne vem če se pokaže rahla user posted image no bom jutri zjutraj še enkrat probala testerček.
Vam poročam papa

< Sporočilo je popravil bonnie_ -- 22.3.2007 6:09:07 >

clock-img

21.03.2007, 17:29

clock-img

Anonimen

Meni se je tudi že dvakrat pokazala nežna črtica danes sm probala pa CB pa ničuser posted image

Probej še enega narest čez ene dva dni.

A maš mogoče sliko, če maš daj v album pa ti bomo povedale če si user posted image user posted image , čeprav jst mislim da si.

Tako da ČESTITKE!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

clock-img

21.03.2007, 17:55

clock-img

copatek

pencil-img

200

Tole bo kr to!
Iskrene čestitke!!!!user posted image user posted image user posted image

clock-img

21.03.2007, 20:41

clock-img

Pingvinčica

pencil-img

1416

Če je rahla črtica potem ti lahko čestitam user posted image user posted image user posted image

clock-img

23.03.2007, 07:00

clock-img

_Beky_

pencil-img

253

Zivjo!Tudi men se je to zgodilo in sem bila user posted image zmeraj bo crtica bolj temna saj pri men je blo tako cestitamuser posted image user posted image user posted image

clock-img

23.03.2007, 08:42

clock-img

sonchek

pencil-img

3445

...jaz tudi mislim, da ti je ratalo!!!! user posted image user posted image user posted image

...ČESTITKE!!!!user posted image user posted image user posted image  

Kaj ti pove moj topli objem,
ko k sebi te privijem:
ljubo moje detece,
zate le živim in bijem...(26.11.2007 in 27.09.2009)
--------------------------------
str. U-84

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem