writing-img

rahla menstruacija in pozitiven test - je možno?

clock-img

10.07.2009, 12:20

clock-img

Anonimen

ali je mogoče mam rahlouser posted image in delam kr tk test in mi pokazeuser posted image , sicer bol rahlo k sem prej pila  veliko. bom probala nč pit pa pol.... ali je katera kljub user posted image zanosila

< Sporočilo je popravil Bonnie_RR -- 14.7.2009 12:45:52 >

clock-img

10.07.2009, 12:26

clock-img

Naja31

pencil-img

5653

Oprosti,ampak kakšno vezo ima pitje s tem?

clock-img

10.07.2009, 12:31

clock-img

ellie

pencil-img

1403

Možno je, da imaš M oz. krvavitve tudi v nosečnosti. In lahko normalno donosiš otroka, lahko pa je znak ss, lahko gre za izvenmaternično,... Lahko je pa samo kak poceni test (ala bc mini), ki kaže rahle črtice, ko se mu zazdi.

clock-img

10.07.2009, 12:44

clock-img

tikatonka

pencil-img

343

Tut men ni jasno kakšno vezo ima to z pitjemuser posted image

clock-img

10.07.2009, 13:05

clock-img

mulan

pencil-img

236

IZVIRNO SPOROČILO: tikatonka

Tut men ni jasno kakšno vezo ima to z pitjemuser posted image

Ker pitje razredči urin in s tem tudi koncentracijo hormona

clock-img

10.07.2009, 13:59

clock-img

Anonimen

Joj prejoj, kaj ste nekateri sposobni sklobasati skupaj. Morala sem prebrati 3x da sem si prišla gor v čem je stvar.

Torej prevod bi bil približno takšen:
Imam rahlo menstruacijo in ko sem naredila test sta se mi pokazali dve črtici. Sicer sta slabo vidni - mogoče zato, ker sem pred tem veliko pila (in urin ni tako skoncentriran).
Še vprašanje: ali je katera kljub user posted image zanosila?

PS: sej vem da sem mal žleht user posted image

In še moj odgovor - se je že zgodilo da so ženske kljub krvavitvi bile noseče in donosile zdravega otroka. Če si sigurna da si noseča pojdi do ginekologa - mogoče ti lahko kako pomagajo.

clock-img

10.07.2009, 14:10

clock-img

miapia

pencil-img

1748

Meni še vedno ni jasno, kako lahko ne pričakuješ zanositve, če ne uporabljaš zaščite??? Krvavitve, dojenje, neredna menstruacija ne pomenijo, da ne moreš zanosit. Ali pa je ženskam vseeno in kar čakajo, kaj bo, če bo.

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem