writing-img

rakci - garnele

clock-img

30.09.2007, 21:22

clock-img

PIAF

pencil-img

763

V Hoferju sem kupila rakce - garnele v slanici. Samo takšnih mi ni za jest, kaj bi lahko naredila iz njih?

clock-img

01.10.2007, 09:46

clock-img

Strawberrie Cherrie

pencil-img

7788

Jaz jih ful rada dodajam h kitajskim jedel. K riževim rezancem z piščančkom in rakci.

clock-img

01.10.2007, 09:52

clock-img

smigli

pencil-img

1088

Segreješ olivno olje, dodaš česen, zaliješ z belim vinom, dodaš rakce, malo podušiš in imaš odlično omako za testenine ali njoke.

dober tek

clock-img

01.10.2007, 10:48

clock-img

muška

pencil-img

3223

Dobri so tudi v rukoli.
Popraži jih na olivnem olju in česnu, daj na rukolo, zraven lahko narežeš še trdo kuhno jajce, mogoče tudi kuhan krompir, pa je to to

clock-img

01.10.2007, 21:55

clock-img

saving

pencil-img

168

Če si za malo eksotike, lahko narediš avokadovo juho z rakci. Avokado razkoščičiš, olupiš in spasiraš v multipraktiku. Začiniš z limono, soljo in poprom. Segreješ na kakih 50 stopinj, ne sme zavreti (ubiješ okus avokada, ki ga je tako ali tako bolj malo, pa še vitamine uničiš)! Ugasneš ogenj, dodaš rakce, pokriješ in pustiš 5 minut. Nekaj rakcev daš na koncu na vrh krožnika, da zgleda bolj fensi user posted image . Je malo poseben okus, lahko ti bo všeč ali pa ne. Tako, za spremembo, da ni dunajc pa pomfri user posted image .
Ups, sem pozabil. Če se neče pasirat, dodaj malo mlačne vode.

clock-img

02.10.2007, 14:30

clock-img

PIAF

pencil-img

763

uu, hvalauser posted image

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem