writing-img

rast trebuščka

clock-img

18.01.2014, 21:23

clock-img

mlada_mamika

pencil-img

55

Pozdravljene mamice, nosečke.. user posted image
zanima me, kdaj se vam je v drugi nosečnosti začel poznati trebušček? Prej, kot v prvi, ali nekje približno isto? user posted image

clock-img

19.01.2014, 09:19

clock-img

keksy

pencil-img

86

Zdravo!
Jaz sem sicer v prvi, tako da iz lastnih izkušenj ne morem povedati, vendar imam kolegico, ki je noseča 2. in se ji je poznalo že dosti prej kot v prvi user posted image

clock-img

19.01.2014, 09:36

clock-img

mlada_mamika

pencil-img

55

No, upam, da se bo kmalu začelo poznati user posted image

clock-img

22.01.2014, 07:36

clock-img

Tippi

pencil-img

3574

Na začetku je bolj napihnjenost trebuha, kot pa da bi se res že poznal otročiček user posted image
Tam nekje v petem mesecu, ga nisem mogla več 'skrit'.

clock-img

22.01.2014, 08:50

clock-img

Anonimen

clock-img

22.01.2014, 10:43

clock-img

nyna84

pencil-img

1320

V prvi nosečnosti se mi je začelo poznat šele v 6. mesecu. Ok, če si vedel, si opazil prej, ampak se je dalo skrit. user posted image
Za drugo nosečnost se niti ne spomnim user posted image
Sedaj v tretje se mi je začelo zelo hitro poznati. Se mi vidi že od 15. tedna. Me spihuje kot kokico. user posted image

Je pa itak odvisno od konstrukcije telesa, kilogramov, pa tudi od lege otroka. Jaz nosim to rundo precej naprej, se mi zdi.

clock-img

28.01.2014, 08:02

clock-img

Agnes27

pencil-img

274

Zakaj si pa tako željna da se hitro pozna? user posted image Jaz sem zdaj v drugo in sem pri 28 tednih ko slon. Če bo šlo tko naprej kmal tut vstat ne bom mogla user posted image user posted image user posted image

clock-img

30.01.2014, 15:09

clock-img

mlada_mamika

pencil-img

55

Agnes27 saj veš kako je, ko želim vsem pokazati, da smo user posted image user posted image user posted image user posted image

clock-img

04.02.2014, 11:00

clock-img

Irena000

pencil-img

18

Meni s je zdaj v drugo veliko prej pikazal trebuscek, kot se je prvic, pa sem imela zdaj manj kilogramov pred nosecnostjo, kot sem imela prvic. V bistvu prav ne morem verjet, da sem komaj v trinajstem tednu, pa je trebuscek ze tako lepo okrogeluser posted image ....

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem