writing-img

rast zob

clock-img

20.07.2008, 15:51

clock-img

biga

pencil-img

838

Moj sin bo star 14 mesecev in že od februarja mu ni zrasel noben zobek. Skupaj jih ima 8. A je to normalno? Sumim, da mu zdaj raste spodaj, a nisem zihr, ker noče odpreti ust. Ima štiri spodaj in štiri zgoraj. Kako pa ponavadi rastejo naprej?

clock-img

20.07.2008, 16:28

clock-img

šnucika

pencil-img

1880

naša je pri 14 mesecih imela mogoče 4 zobe.
Verjetno bodo tvojemu sedaj rasle štirice,potem trojke.
Naša ima dve leti in pol in je dve petici manjkajo.
Tako,da vsakemu po svoje izraščajo.

kaR te ne ubije,te okrepi!

clock-img

20.07.2008, 20:39

clock-img

Naja30

pencil-img

9878

Naša je imela pri 14m že vse štirke. Ampak to ni pravilo. Pri vsakemu je drugače. Ne skrbi, kmalu bo imel vse zobke.user posted image

clock-img

20.07.2008, 20:41

clock-img

N _ B

pencil-img

2844

Moj je star 13,5 meseca in je pred tednom dni dobil drugi zobek. Ima obe enkici zgoraj, spodaj pa še nič ne kaže, da bo prav kmalu.

clock-img

21.07.2008, 07:48

clock-img

NATAŠI

pencil-img

3258

našemu sta pri 8. mesecih zrasla prva dva in potem pri 12.mesecih komaj naslednja dva ... potem pa počasi naprej user posted image

clock-img

21.07.2008, 08:04

clock-img

BarbaraE

pencil-img

1261

Rast zob je pa res zelo različna. Pri ta starejši so rastli bolj počasi. Ta najmlajšemu (15 mesecev ima) pa rastejo ekstra hitro. Novembra so mu začeli in potem vsak mesec zobek ali dva. No, sedaj se mu še zadnja 3 ven prebija. In temu primerno ga najbrž tudi vročina daje. 

clock-img

21.07.2008, 08:25

clock-img

wing

pencil-img

198

IZVIRNO SPOROČILO: N & B

Moj je star 13,5 meseca in je pred tednom dni dobil drugi zobek. Ima obe enkici zgoraj, spodaj pa še nič ne kaže, da bo prav kmalu.

Uh, moja je pa imela pri 7m že 6 zobkov. Ko zdaj to berem, lahko samo upam, da jih bo čimdlje ohranilauser posted image , saj pravijo, da takim tudi hitreje izpadejo. Ni pravila,ampak ščetkamo jih kljub temu vsak dan vsaj 2x, od prvega zobka daljeuser posted image user posted image

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem