writing-img

razčesavanje las

clock-img

05.03.2008, 13:17

clock-img

arabela*

pencil-img

29096

kaj uporabljate,da lažje razčešete lase.Sem preskusila vse možne variante,na zadnje sem si kupila ta balzan od pantena brez izpiranja.Je sicer malo boljše,ampak še vedno se lasje vozlajo.Pozna katera kakšno vredu preverjeno sredstvo?user posted image

Kdor zmore sanjati, najde vizijo. Kdor najde vizijo, poišče pot. Kdor najde pot, doseže cilj.

clock-img

05.03.2008, 13:21

clock-img

srki

pencil-img

9222

Jaz si jih, odkar si jih ne barvam, komot razčešem tudi brez balzamma. ker pa imam bolj "debele" lase, uporabljam balzam, s katerim se še lažje razčešem.

clock-img

05.03.2008, 13:28

clock-img

KIKI****

pencil-img

1955

Subrina za barvane lase.  Jaz sem full zadovoljna, tud šampon imam njihov, las esi umivam 2x na teden

Balzam za barvane lase 200 ml

user posted image

Lase neguje, jim vrača prožnost in lesk. Vitamin E ščiti njihovo barvo in strukturo pred škodljivimi UV žarki, žitni proteini pa preprečujejo lomljenje las, jih revitalizirajo in krepijo, dodani keratin pa krepi lasno strukturo. Balzam nanesite na umite lase, jih razčešite in po 3 minutah temeljito sperite.

clock-img

05.03.2008, 13:36

clock-img

urskas

pencil-img

683

tudi jaz ena s problemom razčesavanja., ki sem ga na srečo uspešno rešila (beri škarje).
Drugače pa mi je zelo ustrezalo obilno balzamiranje z Dove ali pa Gliss oilnutritive.

clock-img

05.03.2008, 13:59

clock-img

kepica

pencil-img

2080

Fruchtis ima balzam na katerem piše:za veliko lažje razčesavanje las (to piše na hrbtni strani kjer so navodila). Tega sem uporabljala, ko sem imela dolge skodrane lase in sem za česanje med umivanjem porabila ogromno časa. Preizkusila sem ogromno balzamov in ta je bil najboljši. Ne vem pa, če ga še prodajajo. Je to že več kot leto nazaj. Sedaj ga ne rabim več ker imam kratke in ravne lase. Se ti ga pa splača preizkusit, če ga seveda še imajo. Jaz sem bila zelo zadovoljna.
lp,kepica

clock-img

05.03.2008, 14:32

clock-img

žigolino

pencil-img

386

Jaz pa kr pri moji frizerki kupim balzam je ful vredu,ker drugače mam polovico las na krtači

clock-img

05.03.2008, 15:06

clock-img

mojsoncek

pencil-img

3866

Mojim fedrom ne pomaga nic drugega kot samo "afro" glavnik in veliko potrpljenja user posted image .

Vse kar smo, je posledica našega dosedanjega mišljenja (Buda)

clock-img

05.03.2008, 15:11

clock-img

anča banča

pencil-img

39

jaz pa uporabljam od keune šampon, ki ubija
rumen pigment in balzam za suhe lase.
trenutno sem zelo zadovoljna z to kombinacijo.

clock-img

05.03.2008, 16:25

clock-img

ninataja

pencil-img

434

Jaz uporabljam od Loccitane tole kremo, ker imam dolge lase in mi jih tako mehke nardi, da si jih z lahkoto počešem.

http://www.loccitane.si/Default.aspx?a=11343&c=2&l=2&s=71

< Sporočilo je popravil ninataja -- 5.3.2008 16:35:38 >

clock-img

05.03.2008, 17:59

clock-img

želva

pencil-img

1452

ko sembila otrok, sem imela dolge, skodrane, goste, trde lase, ki so bili nemogoči za rezčesavanje.Mami mi je takrat kupila olje za lase, ki ne masti las(vem, da se smešn sliš), ampak glavnik je šel z lahkoto skoz

clock-img

05.03.2008, 18:20

clock-img

Anonimen

Maske (ne balzam za lase).

Od Garnier-a mi je dober, pa tudi od Dm in Mueller-ja.

clock-img

05.03.2008, 18:30

clock-img

Shorty_

pencil-img

6792

Uporabljam maske, in pa res vsaj na tri mesece hodim strižt špice saj imam lase do sredine hrbta. Perem jih pa vsak drugi danuser posted image

clock-img

05.03.2008, 20:39

clock-img

hmm...

pencil-img

2867

Jaz imam tegale samo da je oranžni.

Jih je več vrst (za barvane lase, normalne...)

KLIK

Kadar neko stvar izgubimo, šele takrat se zavedamo kaj smo imeli!

http://www.zavetisce-horjul.net/index.php

-----> POMAGAJMO JIM!!!!!

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem