writing-img

razbarvano perilo

clock-img

11.08.2008, 07:13

clock-img

NATAŠI

pencil-img

3258

živjo,

imam en problem.. .včeraj sem pripravila pisane cunje za pranje še nekaj pogledam in med tem časom mi je moj sin prestavil pralni stroj na kuhanje 95 stopinj ... jaz nisem opazila in sem prižgala stroj. Po končanem pranju (med tem časom nas ni bilo doma) odprem stroj ... in kaj vidim - vse sfarbano ... Ima katera kakšen nasvet oz. ali se da kako rešiti? Ni se vse ampak določene srajčke in majčke ... tako da proosim za kakšen odgovor

lp

clock-img

11.08.2008, 09:20

clock-img

mojsoncek

pencil-img

3866

Probaj s K2r sredstvom za razbarvanje perila. 

Vse kar smo, je posledica našega dosedanjega mišljenja (Buda)

clock-img

11.08.2008, 13:25

clock-img

suzanamai

pencil-img

1215

Ja točno tako, vendar takoj, preilo se ne sme posušiti, bo boljši učinek.

Ljubezen mame ob ljubečem očetu
je nekaj najmogočnejšega na svetu!

clock-img

11.08.2008, 14:02

clock-img

NATAŠI

pencil-img

3258

Hvala, no perilo se je že malo osušilo ... ali ga drugače lahko samo zmočim in se lotim postopka

clock-img

11.08.2008, 21:39

clock-img

NATAŠI

pencil-img

3258

da vam povem kako mi je šlo že iz ene majčke ven barva ... dala sem jo (samo majčko) še enkrat na kuhanje user posted image  user posted image

clock-img

12.08.2008, 12:03

clock-img

~Biba~

pencil-img

1864

v Dm-u in Müllerju imajo tam zraven meščalcev nekje, neko stvar za rabarvanje perila, poskusi s tistim.

clock-img

12.08.2008, 12:31

clock-img

NATAŠI

pencil-img

3258

kleja sem si kupila danes ja in bom poskusila, hvala .. ker ena srajčka s ponovnim kuhanjem ni šla nazaj na prvotno barvo in bom poskusila s to zadevo

clock-img

12.08.2008, 22:45

clock-img

Anonimen

Joj jaz sem pa enkrat hotela razbarvat eno lepo jopico z roza in belimi črtami(bele so postale roza). Ko sem dodala ta prašek za razbarvanje so vse roza črte postale rumene oz. rjave, bele so bile pa lepe. Mi je bilo tako žal da sem se sploh lotila razbarvanje, ker bi bila boljša pobarvana.
Upam da tebi lepše uspe, pa poročaj, ker me res zanima.

clock-img

18.08.2008, 08:04

clock-img

kaj@

pencil-img

346

kupi lovilec barv in daj še enkrat prat,zraven daj 1 ali 2 lističa,boš videla vse bo potegnilo dol-preiskušenouser posted image

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem