writing-img

razgovor (drugič)

clock-img

08.06.2007, 11:16

clock-img

Anonimen

Dobila sem vabilo za razgovor. Izkušenj nimam veliko, no nekaj pa le.
Ker še nisem bila na razgovoru za takšno delovno mesto(ekonomski tehnik) me zanima kaj sprašujejo?
A te kaj veliko sprašujejo otroci in te zadeve ali jih bolj zanimajo izkušnje? Saj ko bom rekla tri bom verjetno kar izpadla.user posted image
A ti ponavadi kar povejo, če si jim zanimiv?
Sem že vesela ker sem dobila vabilo in hkrati zelo živčna kaj bo iz tega. Upam na najboljše.

clock-img

08.06.2007, 11:20

clock-img

Pingvinčica

pencil-img

1416

Jaz sem bla ravno včeraj na razgvoru za ekonomskega tehnika. Pa mislim da ne bo nič iz tega ker imam po njihovih besedah previsoko izobrazbo (VI.stopnja) in me je škoda za delovno mesto računovodjeuser posted image . Niso me pa nič kaj spraševali o otrokih so rekli, da niso ovira. Meni so rekli da me bodo obvestili. Držim pesti da dobiš službo.

clock-img

08.06.2007, 11:26

clock-img

Anonimen

Ja saj tkole je to danes, če hočeš nekaj delat pa previsoka izobrazba. user posted image Če pa v svoji stroki iščeš pa hočejo nevem koliko let izkušenj. Ja upam, da mi bo uspelo tle, da jih nekak prepričam.
Kakšna vprašanja ti kaj postavljajo?

clock-img

08.06.2007, 11:37

clock-img

Pingvinčica

pencil-img

1416

Sem ti odgovorila na ZS

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem