writing-img

razlaga izvida

clock-img

30.05.2008, 09:34

clock-img

majekzmajek

pencil-img

7

Če mi lahko pomagate - kaj pomeni
PROLAKTIN 53,1
FSH 2,7
KREATININ 63

Hvala!

clock-img

30.05.2008, 10:46

clock-img

majekzmajek

pencil-img

7

Ali pa če mi lahko vsaj povesta na koga naj se obrnem ali kam naj pogledam.

clock-img

30.05.2008, 10:57

clock-img

pikovit

pencil-img

6385

joj mejek sem zdele iskala kot nora,pa nisem našla.Sem pa ravno včeraj te razlage izvidov gledala.Sem prav jezna.Se bom potrudila in ti probala najt.Mogoče bi ti pa G znal razložit

clock-img

30.05.2008, 11:00

clock-img

majekzmajek

pencil-img

7

Hvala Pikovit. Sem tudi jaz iskala, pa nič konkretnega našla. Termin pri ginekologinji je še daleč...

clock-img

30.05.2008, 11:04

clock-img

pikovit

pencil-img

6385

Zdej sem se spomnila še ene varjante.Daj napiši Pušenjaku vse to,pa ti bo odgovoril.Jaz grem pa še naprej počekirat.Matr sem jezna,ker ne vem,kje sem včeraj to gledalauser posted image

clock-img

30.05.2008, 11:07

clock-img

Anonimen

Za prolaktin vem da je od- 1,9 do 25

clock-img

30.05.2008, 12:41

clock-img

jazzz27

pencil-img

3975

jap prolaktin imaš kar visok.....moj je bil 47,5....no saj meni je Reš rekel, da ga naj dam šeenkrat preverit.

da pa ni to taka panika....lahko da je to bilo samo trenutno, tako da brez skrbi....verjetno ga boš morala dati šeenkrat.

če je pa konstantno tak, potem pa to zna biti problem.

clock-img

30.05.2008, 13:13

clock-img

majekzmajek

pencil-img

7

Hvala! Bomo videli kaj bo rekel dr. Reš.

clock-img

30.05.2008, 13:23

clock-img

Abra

pencil-img

2567

Če si pri Rešu, si najbrž preiskave delala v adrialabu? Na izvidu imaš tudi referenčne vrednosti in vidiš, kaj je ok in kaj ni.
Si delala test 3. dan ciklusa?
FSH je malo nizek, če se prav spomnim bi moral bit za to fazo od 3,5 do 6 idelaen, še vedno dober do 10, do 15 pa povišan. Tu gre za jajčno rezervo, torej nižji je več jajčec imaš na zalogi. Me pa ta pod 3 malo bega.
Prolaktin je povišan, ni pa panike za preplah, da je lahko kje kaj narobe. Lahko, da si bla samo živčna, to je namreč tudi stresni hormon in se lahko že ob pogledu na iglo (če ti to predstavlja tak strah) dvigne. To se potem kontrolira na 20 min in vidi, če je stanje res tako.
Za kreatinin ti pa ne znam pomagat. Kot sem rekla, najbrž imaš zraven referenčne vrednosti in tam preveri. 3. dan ciklusa je folikularna faza.
Kot je Pikovit napisala, bo pa pred Rešem najboljši naslov Pušenjak. Tuki smo sami laiki.

clock-img

02.06.2008, 10:57

clock-img

majekzmajek

pencil-img

7

Hvala vsem za odgovore. Test sem delala v Celju, drugače sem pa jutri naročena, pa bomo vidl.

clock-img

02.06.2008, 15:44

clock-img

Rakica_80

pencil-img

3198

Majekzmajek......tvoj prolaktin je visok, FSH mislim da je normalno in tudi kreatin je normalen, vsaj tako mislim, ker imam zdej svoje izvide pred sabo pa gledam, več pa ti nebi znala pomagat.
Za prolaktin se pa boš morala zdravit z tabletami.....jaz sem morala piti tablete Bromergon.

Pa srečno!!!!!!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Tu imaš pa Link, da si prebereš kaj o Prolaktinu:

http://www.ringaraja.net/forum/tm.asp?m=2241217&mpage=1&key=

< Sporočilo je popravil BEBIII -- 2.6.2008 15:49:29 >

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem