writing-img

razlike med testi

clock-img

08.06.2006, 18:27

clock-img

Anonimen

vprasala bi kaka razlika je med testi za nosecnost. tisti iz lekarne pa tisti, recimo ce ga neredijo v laboratoriju z urinom? namrec kolegica je naredila oba , enega iz lekarne in enega v laboratoriju. iz lekarne je pozitivn v laboratoriju pa ne , in nas zanima kak je to mozno? ali IMN tud pokaze na testu. hvala

clock-img

08.06.2006, 18:38

clock-img

yudit

pencil-img

567

ne bi vedela, vpras te kar G sigurno on ve "zakaj"  al pa ni noseca po moje so v LABO dokaj boljsi kot test.user posted image

clock-img

08.06.2006, 20:36

clock-img

pot

pencil-img

1487

Mislim, da v laboratoriju delajo Clear blue (Domžale, za druge nevem). Naj ponovi test se enkrat. Pa ne clear blue!
V laboratoriju niso kaj dosti drugacni testi, kot tisti iz lekarne. Sicer naj pa vprasa katere teste uporabljajo. v vsakem primeru naj cez par dni ponovi, ce M se ne pride. Ali pa se bolje naj gre delat krvni test, ki je še najbolj ziher.
Možno je več variant: napačna razlaga testa, test ne pokaže vseh crtic, ena zataji (to se menda dogaja pri CB), kaksna zdravila, ce je to sploh mozno...?
Ja, mislim, da IMN tud pokaze na testu, ker hormon je hormon.

< Sporočilo je popravil nasapot -- 8.6.2006 20:40:06 >

clock-img

08.06.2006, 21:22

clock-img

Anonimen

pozdravljeni, ja ona pravi da je delala test baby chek, v labo pa ni vprasala M pa ji kar zamuja par dni. ker je iz slov.bistrice tu nimajo za kri,, al pa menda posljejo v MB pa dobis cez par dni izvide nevem. vesela je full bila pol pa je malo zmedena glede labot.... pa nobenih znakov  za M nima jaz mislim da je noseca  no nevem ker nisem G... zelim pa si da bi bila ker si zasluzi biti mamicauser posted image  ker jaz sem mamica in vem kak je do moje pupikeuser posted image  drzim za mojo frendico figeuser posted image user posted image  rada te imam

clock-img

08.06.2006, 21:27

clock-img

pot

pencil-img

1487

V Slovenski Bistrici je najbrž premajhen laboratorij, zato najbrž pošljejo v MB. Čaka pa se lahko tudi kak teden user posted image . Če je potrpežljiva...naj pa naredi krvni test ali pa vpraša kje v MB to delajo in naj gre tja, pa bo izvedela v parih urah.

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem