writing-img

razložite mi!

clock-img

16.09.2007, 10:23

clock-img

iva77

pencil-img

194

Na testerjih za nosečnost piše da je 99% zanesljiv že 1 dan po zaostanku M. Če pa pogledam v ovulacijski koledarček in če dam razpon M od 28-32 dni piše da lahko naredim urinski test že 2 dni pred M user posted image . In to je jutri naj bi dobila (bog nedaj), a včeraj bi že lahko naredila urinski test po ovulacijskem koledarju. Zdej sem pa v dilemi, ali počakati še dva dni, ali pa narediti že danes (pa se bojim da nebom razočarana). Ima katera kaj več izkušenj s tem.

HVALA

clock-img

16.09.2007, 10:25

clock-img

Anonimen

Nekaterim pokaže tudi že prej. Odvisno kdaj si imela ovulacijo. Jaz bi na tvojem mestu raje počakala na zamudo.

clock-img

16.09.2007, 10:46

clock-img

zalazoya

pencil-img

336

vem, da je težko ampak jaz bi počakala na zamudo. Držim pesti, da je to to.

Srečno. user posted image  

clock-img

16.09.2007, 10:50

clock-img

Marogica

pencil-img

10594

Počakaj, pa bo.... Se pa čudim, kako do dneva natanko računate, kdaj lahko naredite testuser posted image  No, skoraj na minuto... Če bo, tako ali tako bo....

"Vrabec zavida pavu breme njegovega repa".
R. Tagore

clock-img

16.09.2007, 11:18

clock-img

eva1

pencil-img

4835

Čisto odvisno kdaj si imela O...če imaš M na 28 dni, potem je O okoli 14 dneva..če pa na 32 dni pa je O recimo okoli 18 dneva in potem tudi test pokaže pravilni razultat 4 dni kasneje! jaz sem imela M na 34 dni zanosila sem 20 dan ciklusa(pač edini nezaščiten odnos v mesecu)..in je test šele 34 dan pokazaluser posted image ..trije testi prej pa samo eno črtico...če veš kdaj imaš O, prištej 7 dni do vgezditve+3do4 dni da se začne izločati hormon hcg v urin-takrat na bi potem test pokazla pravilni razultat!

clock-img

16.09.2007, 12:58

clock-img

Blejka26

pencil-img

1798

jaz pamislim da test ni tako drag in jaz bi ga na tvojem mestu naredila.Če bo negativen in če ne boš dobila mens.poskusi znova.Izgubiti nimaš kaj

Neja 27.12.2005
Tjaša 22.10.2007
najlepši razlog zakaj živeti

clock-img

16.09.2007, 14:07

clock-img

iva77

pencil-img

194

TEST je narejen, samo ena črticauser posted image , bo treba počakat da M zamudi in naredim še enega, nebi se smela zanašat na ovulacijski koledarček in nisem mogla počakat še dva dni, sem imela test doma in so me prsti srbel, tako da sem ga naredila. Bom čez dva ali tri dni še enkrat naredila, nemorem dočakat user posted image , to je to.

LP

clock-img

16.09.2007, 14:31

clock-img

Blejka26

pencil-img

1798

verjamem da nisi mogla počakat-in nikar ne bodi žalostna.Mogoče bo pa čez par dni pokazal en velik +in takrat bo veselje v hiši.Držim pesti zate..

Neja 27.12.2005
Tjaša 22.10.2007
najlepši razlog zakaj živeti

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem