writing-img

razpokana lička

clock-img

06.05.2006, 10:07

clock-img

*alja*

pencil-img

1889

Nevem zakaj ima user posted image  tako rdeča in razpokana lička! Kožo na ličkah ima čist suho in ful rdečo, tako da me znanci sprašujejo če sem jo pozabla na soncu, da jo je tako zažgalo. Vendar ni od sonca! Mažem jo z Bubchen kremo ( bei sensibler und trockener Haut ), večkrat na dan, probala sem že tudi z Bepantenom in nič boljše!
Ma kera kak predlok kaj naj uporabim, da bo boljše?

Hvala!!

25.08.2005 Alja

Vse v življenju enkrat mine! Sreča, žalost, smeh in solze; vse je le trenutno stanje. Zato uživajmo vsak trenutek posebej in bodimo srečni.

clock-img

06.05.2006, 10:22

clock-img

klepetka

pencil-img

2268

pri nas je bilo isto,mazala sem ga pa z niveino.Potem pa mi je v lekarni priporočila LIPOCREMO za občutljivo in suho kožo.In res je bilo kmalu boljše in upam ,da tako ostane.Zdaj ga pa skoz mažem s to kremo ;2x na dan(zjutraj in zvečer).Poskusi ,mogoče bo pa pomagalo.

clock-img

06.05.2006, 11:43

clock-img

ona

pencil-img

3685

Provaj namazat z olivnim oljem,naši je pomagalo,ker je imela suha lička!

clock-img

06.05.2006, 12:12

clock-img

Mana

pencil-img

194

Včeraj sem dobila kremico na recept, ker se nam to z suho kožo in rdečino na ličkih vleče že 1 mesec. Notri je 10% ol. olje. Mi je pa rekla zdravnica, da neslednjič lahko že sami probamo mazati z olivnim oljem - čistim, ki se ga dobi v lekarni.
Danes je že vidno izboljšanje.

Upam da se kmalu uredi zadeva in lep pozdrav
M+M

clock-img

06.05.2006, 16:04

clock-img

sjug

pencil-img

334

Definitivno pomagata mandljevo in olivno olje. LPS

Never Ever Give Up!

clock-img

06.05.2006, 17:05

clock-img

tjaga

pencil-img

1955

Ognjičeva krema je bila naša rešiteljica.

clock-img

07.05.2006, 07:58

clock-img

Meceno

pencil-img

1208

Reči za hladilno mazilo in naj ti ga v lekarni naredijo, maže se lahko cela družina in lepo neguje kožo.
Če si iz mb dobiš tudi hladilno mazilo iz Galenskega laboratorija BebiVal ampak hladilno mazilo.

Nasvet... pri suhi koži so najboljše hidratantne kreme, mazila ,...olja sicer mastijo ampak otrok z suho razpokano kožo rabi intenzivnejšo nego, ki ne masti toliko ampak neguje in jo zavaruje pred zunanjimi vplivi.

Lp

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem