cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

razprodaje

clock-img

03.01.2012, 13:24

clock-img

bamby

pencil-img

4007

Kdaj se začnejo?

clock-img

03.01.2012, 13:39

clock-img

Brisani uporabnik

pencil-img

5637

[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

clock-img

03.01.2012, 18:37

clock-img

Brisani uporabnik

pencil-img

5637

[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

clock-img

03.01.2012, 20:43

clock-img

Peli

pencil-img

1910

Mene pa zanima če bodo letos kar zastonj talal po razprodajah, glede na to da je blo za praznike že vse skoraj zastonj user posted image ?

clock-img

04.01.2012, 07:20

clock-img

ninini

pencil-img

356

Pri nas so po vseh trgovinah že zdaj razprodaje in večina ta boljših stvari je že pobranih tako da ko se bodo začele tiste uradne sezonske razprodaje ne boš dobil več nič .Pa meni je tako bolj všeč da lahko kupiš že decembra ceneje .

clock-img

04.01.2012, 15:21

clock-img

yellowcrystalstar

pencil-img

414

se mi še ni zgodilo, da ne bi dobila nič več. ravno poleti sem kupovala več kot mesec dni po začetku razprodaje in sem dobila ogromno super lepih majčk, kratki ali dolgi rokavi za 3€. te robe je tok, da ne morjo sploh prodat vsega, ne pa da bi je zmanjkalo.

When the power of love overcomes the love of power, the world will know peace. (Hendrix)

clock-img

04.01.2012, 22:12

clock-img

krtek 1

pencil-img

672

IZVIRNO SPOROČILO: yellowcrystalstar

se mi še ni zgodilo, da ne bi dobila nič več. ravno poleti sem kupovala več kot mesec dni po začetku razprodaje in sem dobila ogromno super lepih majčk, kratki ali dolgi rokavi za 3€. te robe je tok, da ne morjo sploh prodat vsega, ne pa da bi je zmanjkalo.

Majčke so eno,bunde in škorniji pa drugo....in je super,če še dobiš svojo številkouser posted image

clock-img

05.01.2012, 07:23

clock-img

ajataja

pencil-img

1672

IZVIRNO SPOROČILO: yellowcrystalstar

Ja take malenkostne in poceni stvari se itak da dobit skoz se ne proda tolk,pri dražjih stvareh kar te zimske zadeve so, pa je res na hitro pobrano,ker se pač popust nekje pozna pri poletnih majčkah je pa že itak vse tolk poceni da se že tist popust skor nič ne pozna in zato ne kupujejo tolk na razprodajah.

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem