writing-img

razprodaje

clock-img

06.01.2006, 08:24

clock-img

kalaxy

pencil-img

203

Živjo punce,

a slučajno veste, če so se danes pričele razprodaje tudi v trgovinah za nosečnice?

LP,
Kalaxy

clock-img

06.01.2006, 08:31

clock-img

Anonimen

Bi rekla, da ja.

clock-img

06.01.2006, 12:33

clock-img

Erdbeere

pencil-img

3607

To tudi mene zanima, če so nosečniške cunje tudi kaj znižane???

Ali ima katera kakšne točne informacije?

LP

clock-img

06.01.2006, 12:38

clock-img

tananejka

pencil-img

1205

ŽIVJO!

Predlagam, da pokličete v trgovine in vprašate...tako boste izvedele iz prve roke.

lp in ugoden nakupuser posted image

clock-img

06.01.2006, 12:58

clock-img

Barbs

pencil-img

2044

Kukuc,

pravkar prispela iz BTCja... ja, razprodaje so, tudi za user posted image ...bila sem v Kepici, mimogrede, nisem prav vsega pregledala, vendar je bila gužva in se mi ni dalo... znižanja, kolikor sem uhitela videti, so cca 20-30%... Bom šla naslednji teden raje v Popek. Mi bolj odgovarja.

Sem pa bila na razprodaji cunjic za novorojenčke v H&M.... nekatere zadeve so znižane tudi 50%, večinoma pa 30%. res je, da so body-ji, majčke za spodaj itd.... kar lepo redna cena, majčke za na vrh, kavbojkce, kapice, nogavičke pa se da dobit...

Sem kupila BAJKERSKO majico št. 62user posted image user posted image user posted image  in nogavičke BORN TO ROCKuser posted image user posted image user posted image

clock-img

06.01.2006, 14:39

clock-img

KMALU

pencil-img

1042

Meni se pa za tamalega oblekc se ne da kupovat. Bom lepo marca vse nabavila...

clock-img

06.01.2006, 21:44

clock-img

KODA

pencil-img

4015

Tudi jaz sem prejle prišla iz BTC-ja.Ne grem se več gužvat.O parkirišču lahko samo še sanjaš,gužva pred in v trgovinah,dosti robe že pobrane,me je vse minilo.Šla sem malo iz firbca,če bom dobila za tamalega čevlje iz sympatexa.

Celemu svetu si le ena oseba,eni osebi pa si ves svet...

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem