writing-img

razvoj 6-7 mesečnih dojenčkov

clock-img

13.01.2006, 11:40

clock-img

miskolinka

pencil-img

24

Ojla!
Moja user posted image je stara 6,5 mesecev. Včeraj smo imeli razvojno presejalni test in ni naredila nič!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image . Baje pri tej starosti že veselo stegujejo rokice po različnih stvareh, mojo pupo pa stvar zanima samo če ji jo daš v roke, pa še to cca. minuto. Ali je imel kdo podobne izkušnje ali pa pozna kak primer ,mi sedaj čakamo na pregled pri psiholog in kaj vse znajo vaši sončki in sončice

clock-img

13.01.2006, 11:44

clock-img

morskadeklica

pencil-img

891

Pa kaj za user posted image  se ga grejo teli zdravnikiuser posted image user posted image user posted image user posted image  Vsak otrok je zgodba zase! Ko bo pripravljena, bo že počela vse... Mi do zdaj nismo imeli nobenega takšnega testa. Za primer ti lahko povem tole: Kolegica mi je glih zadnjič povedala, da njen fantek nekje do 10 meseca ni počel ničesar. Spal in jedel... Danes je zdrav in bister 4 letnik....

Človek mora najprej imeti rad samega sebe, da bi lahko imel rad druge

clock-img

13.01.2006, 12:07

clock-img

lelaval

pencil-img

7882

Moja je stara 7 mesecev, pa tudi nismo imeli nobenega testa. user posted image  Sicer pa vsak otrok tudi spregovori in shodi pri različnih mesecih. Eni so pač bolj lene sorte.

clock-img

13.01.2006, 12:13

clock-img

Anonimen

Moj Nik je star polnih 7 mescev, pa tudi ni imeli nikoli nobenega testauser posted image user posted image , sicer pa OTROCI SO RAZLIČNI,eni prej eni kasneje..Mojega do 6 mesca tud nič ni zanimalo, non stop je samo ležal, ko so vsi drugi samo sedeli itd..
Zdaj pa že tudi sedi, pa je aktiven!user posted image

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem