cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

rdeč lulček

clock-img

09.09.2007, 18:02

clock-img

Strawberrie Cherrie

pencil-img

7788

Preboleli smo rota virus. Sedaj čez vikend pa mali dobivala vedno bolj rdečkast lulček, malo pa tudi po jajčkah. Sicer grem jutri zjutraj takoj (zopet) k zdravniku, ampak a se kateri sanja, zakaj bi lahko to bilo? A je šansa da dobi pleniščni izpuščaj po luliju? Ker me res skrbi...

clock-img

09.09.2007, 18:10

clock-img

anckabancka

pencil-img

1710

Ja, naš Gašper je tudi imel rdeče in neke pikice po lulčku in jajčkih in mu nobena krema ni pomagala. Pa nam je pediatrinja rekla, da je to glivično in nam je dala canesten. Je bilo hitro bolje.

Ponosna mamica petih fantkov :)

clock-img

09.09.2007, 18:55

clock-img

LuLu

pencil-img

8910

Moj je tudi imel rdeče pikice, tudi lulči je bil rdeč, pa mi je dr. rekla, da naj ga samo z vodo in milom umijem, pa posušim, tudi z fenom in na suho kožo previjem. Po enem tednu najkasneje mora zginiti. Našemu je zginlo po dveh dveh. Prej sem pa neke kreme za te stvari uporabljala, pa nič ni pomagalo. Pa vlažilne robčke sem dala malo na stran. Je pa bil verjetno plenični izpuščaj.

clock-img

09.09.2007, 19:23

clock-img

Strawberrie Cherrie

pencil-img

7788

Joj, jaz sem pa ravno zadnjič imela čistko in sem Canesten vrgla vsran...no, upam, da bo vse ok...

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem