cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

rdeč luli?

clock-img

03.09.2005, 13:10

clock-img

fani

pencil-img

21

Ojla punce! A katera mogoče ve, kako odpraviti rdečino po "jajčkah" in pikice po luliju mojemu 11 in pol mesečnemu falotku?? Pediatrinja je rekla, da so to glivice in mi je predpisala kremico Lamisil, vendar ne pomaga. Hvala za nasvet. Cartajte svoje pikice in pikece, čas takoooo hitro beži....pa,pa.

clock-img

03.09.2005, 13:45

clock-img

sa

pencil-img

651

Hmmmmmmmmmmmmmm,moj je tudi imel rdecino po jajckah pa sem mu kar z riboderminom mazala in je zginlo.Upam da sem kaj pomagala inda mu cimprej zgine ta rdeca nadloga

clock-img

03.09.2005, 13:58

clock-img

Anonimen

Ja kot sa...umij samo z vodo,dobro posuši pusti nekaj časa da se zrači,pol pa namaži z ribjo mastjo ali hladilnim mazilom...pa večkrat previjaj tako da bo obolelo mesto čim manj na vlažnem.

clock-img

03.09.2005, 15:34

clock-img

fani

pencil-img

21

Bom poizkusila.   H V A L A

clock-img

03.09.2005, 15:41

clock-img

Annny

pencil-img

4837

CANESTEN gotovo pomaga..nekajkrat na dan namaži!!!! Dobiš ga v lekarni brez recepta!!

clock-img

03.09.2005, 18:03

clock-img

dix

pencil-img

897

Tudi mi uporabljamo canesten in izredno hitro pomaga. Če ti ni odveč sprehod do zdravnika lahko tam dobiš celo recept in prišparaš 700 SIT.

clock-img

03.09.2005, 21:20

clock-img

fani

pencil-img

21

Sem Canesten že tudi probala, pa ni izginilo, se mi zdi, da je bilo še bolj rdeče pa sem nehala. Hvala bogu, da imam 23.9. sistematski pregled, pa bomo videli kaj je to...Zdravnikov, pa saj veste, če ni nič narobe, se raje izognemo, da še kaj zraven ne dobimo. Punce,zlate ste,vseeno hvala!Noč

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem