writing-img

rdeča lička in bradica

clock-img

12.01.2009, 21:16

clock-img

boni25

pencil-img

358

Oj
Moj 8 mesečnik ima zelo rdeča lička in bradico tko čudno flekast je.Zdej pa ne vem a je od hrane al od mraza.Dons smo bli mal okol ampak je bil na mrazu sam kar je sel iz avta ven pa not.To se mu je pa kaksne dve urce nazaj pojavlo.Jedu je pa dons take stvari k jih je ze ene parkrat tko da ne vem kaj bi blo to.Kaj mislte a nej ga pelem zdravnik jutr?

clock-img

12.01.2009, 21:20

clock-img

kajajaka

pencil-img

3539

zaradi flekca na ličku pa res ni treba k zdravniku... po moje jutri zjutraj ne bo več nič.
Otroci so pač včasih malo flekasti, ker imajo tako občutljivo kožico.

Našo 6-mesečnico vsak dan peljemo ven. Sedaj, ko je -10 pač samo za 15,20 minut. Od mraza ima vedno rdeča lička in nosek, kar se po kakšni uri pomiri. Pa moram kar potrkat, ni še niti zasmrkala v življenju. Je pa res, da smo od prihoda iz porodnišnice vsak dan zunaj in je utrjena.

clock-img

12.01.2009, 21:26

clock-img

Brisani uporabnik

pencil-img

5637

[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

clock-img

12.01.2009, 21:39

clock-img

boni25

pencil-img

358

Upam da je res od mraza,sem mu zdaj lepo s fiziolosko obrisala pa namazala s hladilnim mazilom, ker je mel pa res taka hrapava lička.

clock-img

12.01.2009, 22:56

clock-img

Brisani uporabnik

pencil-img

5637

[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

clock-img

12.01.2009, 23:51

clock-img

kaja02

pencil-img

1316

a od zobkov je tud lahko???? naša ma namreč danes zelo rdeča lica in brado, pa sem  zvečer opazila da ji prihaja zobek ven, še ni prikukal, je pa tik pred tem

Kaja, 9.1.2002
Leja, 2.8.2008

clock-img

13.01.2009, 04:33

clock-img

Tisana

pencil-img

1164

IZVIRNO SPOROČILO: kaja02

a od zobkov je tud lahko???? naša ma namreč danes zelo rdeča lica in brado, pa sem  zvečer opazila da ji prihaja zobek ven, še ni prikukal, je pa tik pred tem

Itak. Če imajo eni lahko rdečo rit, zakaj ne bi imela tudi lica, ko so pa tok bližje zobom user posted image  

V mladosti zamujenih norosti ne more nadomestiti vsa modrost starosti. (Bertrand Russel)

clock-img

13.01.2009, 07:32

clock-img

resnično srečna

pencil-img

2115

Jp...prihod zobkov je tudi pri nas nakazovala rdečica po bradici in ličkih...se takrat več slini...udi med spanjem...in smo to uspešno preganjali z Riboderminom...kar v lekarno pa namazat pa bo...

She
May be the face I can't forget.
A trace of pleasure or regret
May be my treasure or the price I have to pay.
She may be the song that summer sings.
May be the chill that autumn brings.
May be a hundred different things
Within the measur

clock-img

13.01.2009, 10:18

clock-img

romy27

pencil-img

132

oi,

nam so se rdeca licka vlekla tedne in tedne..ko sem ze mislila da je kaksna alergija,sem sla k zdravnici in mi je dala kremico,ki so mi jo posebej naredili v lekarni in zdej je super..zdravnica je rekla,da to pride enostavno od letnega casa-zima..

clock-img

13.01.2009, 13:18

clock-img

boni25

pencil-img

358

No nej vam povem da danes nima več tako rdečih sam mal se vidi sem pa res danes ugotovila da mu 6 zob raste mogoče je res to.Pa kr afna se noče kej dost jest.Drugač je dobre vole.

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem