writing-img

rdeča okrogla pika na trebuhu

clock-img

03.08.2009, 12:17

clock-img

dali1

pencil-img

34

Na zgornji desni strani trebuha sem zasledila rdečo okroglo piko, kot nekakšen lišaj ali vbod komarja. To imam že več kot en teden in nikakor da zgine.
Ali se je kdaj kateri to naredilo?

clock-img

03.08.2009, 18:35

clock-img

TomTaylor

pencil-img

6915

mislim, da nima veze z nosečnostjo. Pojdi pa raje k osebnemu zdravniku, da ne bi slučajno šlo za lymsko boreliozo, ki se zdravi z antibiotiki.

Nihče vam ne more dati več, kot vam jaz lahko obljubim.

clock-img

03.08.2009, 18:39

clock-img

Felicita

pencil-img

5145

pomoje tut nima veze z nosečnostjo... kako velika je, kakšne robove ima, srbi, je znotrej svetlejše barve,...

Accept certain inalienable truths: prices will rise, politicians will
philander, you too will get old. And when you do you’ll fantasize
that when you were young prices were reasonable, politicians were
noble and children respected their elders.

clock-img

03.08.2009, 20:34

clock-img

dali1

pencil-img

34

Ne, je majnša, nič ne srbi in tudi raste ne, cela je rdeča. Takšna je že od samega začetka.

clock-img

04.08.2009, 11:51

clock-img

mayamaya

pencil-img

731

pozdravljena!

koliko si pa noseča? jaz imam tudi že od samega začetka na zgornjem robu trebuha, skoraj tik pod desno dojko, en rdeč krogec. in sem to že na začetku pokazala g, pa je rekel, da če ne srbi, ne raste, v glavnem se ne spremninja, ni nobene panike. da se pač lahko pojavijo nosečniški znaki tudi v taki obliki. in zdaj sem v 27. tednu in je zadeva še vedno ista.

vsekakor pa ob prvi priliki to pokaži g ali osebnemu zdravniku

lep dan

Neja...sonček, ki ne zaide!!!

clock-img

06.08.2009, 08:40

clock-img

dali1

pencil-img

34

Ja sedaj sem v 30.tednu user posted image
Drugi teden imam pregled pa bom pokazala svoji G.
Sam da ni povezano z  nosečnostjo, to me je najbolj skrbelo, ker je to moja prva user posted image  in se hiter ustrašim za vsako spremembo.

clock-img

07.08.2009, 06:49

clock-img

detelja

pencil-img

4525

IZVIRNO SPOROČILO: dali1

Na zgornji desni strani trebuha sem zasledila rdečo okroglo piko, kot nekakšen lišaj ali vbod komarja. To imam že več kot en teden in nikakor da zgine.
Ali se je kdaj kateri to naredilo?

jaz sem 1x v nosečnosti (ne vem točno koliko sem bila noseča) imela cel trebuh v rdečih pikah pa ful je srbelo in pol sem imela glih pregled...gin. je rekla, da to ni nič takega, da je verjetno sam reakcija na kak gel za tuširanje ali kremo potem sem se začela umivat in mazal z eucerinovimi kremami in je vse izginilo...moraš pa bit pozorna, ker so te pike lahko znak, da neki ne štima z jetri...

Najprej si bila pod mojim srcem, sedaj si v mojem srcu. Za vedno moja mala Pikica!!!!

15.4.2009 ob 13:22 je na Svet pokukala najina prečudovita hčerkica Maja!

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem