writing-img

rdeča pega na ritki

clock-img

16.03.2007, 11:27

clock-img

pearl

pencil-img

426

Od rojstva imamo na riti vinsko rdečo pega cca 1cm2. Pediater je rekel, da bo zginila okrog 1. leta. Zdaj bomo stari počasi 8 m, pa nič ne kaže.
A ima katera izkušnje s tem?

clock-img

16.03.2007, 11:30

clock-img

BaByGiRl

pencil-img

430

Moja ima takle flekec od rojstva na desnem boku. Rekli so nama, da če bo rastel, bojo odstranili al pa bo izginil. Pa ni nič od tega. Še vedno je tolk velik kot je bil, sam sedaj ko je stara 7 let izgleda majčken. Ni se za sekirat,..nč hudega niuser posted image

clock-img

16.03.2007, 11:52

clock-img

karinka

pencil-img

257

Tudi moja hčerka ima tako pego na ritki. Stara je 6 let, pa pega še ni zginila. Le bolj svetla je postala in manjša.

Nič skrbet. Jaz samo pazim da ima vedno pokrito, sploh na morju da se ne bi podrgnila ob kakšne skale.

clock-img

16.03.2007, 16:51

clock-img

ribica.

pencil-img

2165

Naš ima tako znamenje na modih. Star je 10 mesecev, pa je znamenje še vedno enako veliko in enako živo rdeče. Pediatrinja je rekla, da je ok.

clock-img

16.03.2007, 17:14

clock-img

Strawberrie Cherrie

pencil-img

7788

Mi imamo mini rdečo znamenje premera mogoče 6mm na not.strani desnega stegna. Meni je sexy user posted image

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem