writing-img

rdeča pesa

clock-img

18.10.2007, 11:00

clock-img

Natali07

pencil-img

549

Kdaj ste ponudile svojim malčkom rdečo peso in na kakšen način ste jo pripravile?

clock-img

18.10.2007, 11:07

clock-img

anckabancka

pencil-img

1710

Mislim, da je bil star okoli 7 mesecev. Sem mu jo pa kar zmiksala v pire in še malo meseka zraven. Tamali je pridno jedel, kljub temu, da je drugače slab jedec.

Pa še slikca:

user posted image

< Sporočilo je popravil anckabancka -- 18.10.2007 11:13:51 >

Ponosna mamica petih fantkov :)

clock-img

18.10.2007, 14:34

clock-img

Anonimen

Mi smo zravn kosila meli, ko je bla stara tam 1 leto. Segala je z rokico v skledo, pa sm ji narezala na mini koščke, da je lahko z zobki sama mlela, še rajši se je basala ko vidla nas da jo jemo.user posted image user posted image

clock-img

18.10.2007, 14:35

clock-img

Strawberrie Cherrie

pencil-img

7788

Tam nekje okoli 7m. Pa jo naravnost obožuje - pire krompir mu moram pomakat v rdečo pesouser posted image

clock-img

18.10.2007, 14:57

clock-img

Pobalami

pencil-img

1115

Tam nekje pri 8.mesecih. Ponudila sem mu s polento.

clock-img

18.10.2007, 15:21

clock-img

nežek

pencil-img

14

ravno danes oz. včeraj, sm jo mela na pultu kuhano pa jo je mož jedu pa ji je mal ponudil tako kar celo, pa se ni nič pačila, potem sem jo pa danes kar naribala tako kot jabolko za kašico pa jo je kar pridno jedla - par žličk. Pesa je bla čisto navadno kuhana samo na vodi in olupljena. Tamala je stara 6,5m. Včasih so nam baje dajali sok surove pese že na začetku, tako kot korenčkovega.

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem