cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

rdeča ritka zaradi hrane

clock-img

29.11.2008, 11:32

clock-img

Pupa1

pencil-img

237

Živjo!
Nekje sem zasledila, zdaj pa ne najdem več teme...... ali so res lahko mandarine in pomaranče vzrok (pri malih otrocih) za vneto ritko? Kaj pa kivi in ananas? Ima kakšna take izkušnje? Hvala...

clock-img

29.11.2008, 11:34

clock-img

muška

pencil-img

3223

uf seveda! Moj mali je imel po ananasoven soku krvavo rit, tako se mu je vnela user posted image

clock-img

29.11.2008, 14:36

clock-img

neli99

pencil-img

964

pri nas isto, le da mandarine in pomaranče, ananas ne. pa sokovi (fruc in podobno).  je pa to blo lani pozimi ko je mel sine leto in pol, letos pa lahko poje ful mandarin pa je ok (zgleda tut to prerasejo) user posted image  

clock-img

29.11.2008, 15:54

clock-img

živa

pencil-img

2366

Moj enoletnik po kiviju, če ga ne previjem takoj, ko se pokaka.

Lp,

živa 

clock-img

29.11.2008, 15:56

clock-img

Najaa

pencil-img

16801

Moja je imela po vseh agrumih in tudi ananasu rdečo ritko. Še zdaj pri 2h letih jo ima včasih.

clock-img

29.11.2008, 20:14

clock-img

Žabika

pencil-img

1397

Tudi "naša" ritka rada odreagira na nekatere vrste sadje; ribez, ananas, mandarine. Ampak ponavadi hitro mine. Sigurno najbolje pa je, če ritko takoj po kakanju previjemo.

clock-img

29.11.2008, 20:38

clock-img

katra55

pencil-img

1970

IZVIRNO SPOROČILO: Pupa1

Živjo!
Nekje sem zasledila, zdaj pa ne najdem več teme...... ali so res lahko mandarine in pomaranče vzrok (pri malih otrocih) za vneto ritko? Kaj pa kivi in ananas? Ima kakšna take izkušnje? Hvala...

Lahko so. Naša ima po grahu vedno rdečo ritko.

clock-img

30.11.2008, 21:07

clock-img

scubadiver

pencil-img

2994

IZVIRNO SPOROČILO: živa

Moj enoletnik po kiviju, če ga ne previjem takoj, ko se pokaka.

Lp,

živa 

Pri nas isto. Če je kivi moram ful pazit kdaj je pokakana da jo takoj previjem, ker se ji drugače ful vname ritka

28.11.07 se je rodila naša princeska Lana

clock-img

01.12.2008, 13:09

clock-img

mateyka

pencil-img

13812

uh, naša je bla na začetku vsa vneta, in to za vse surovo sadje. sem ga morala prestavit zaradi tega (smo prekuhavali za nekaj minut vse razen banan), ker je mela skoraj rane na ritki user posted image

clock-img

01.12.2008, 14:05

clock-img

Lenny

pencil-img

3241

Zagotovo je lahko tudi hrana kriva. Pri nas so bile to mandarine.

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem