writing-img

rdeče pike po trebušču-pomoč!

clock-img

08.01.2006, 08:33

clock-img

hanita

pencil-img

257

Danes zjutraj smo pri naši pikici opazili rdeče pike po trebuščku ter hrbtu, nekaj malega ima tudi po glavi a ne tako izrazito. Vročine nima. Kaj bi to lahko bilo?

Včeraj nismo jedli nič novega razen mlečno žitno kašico od Hippa,ki se meša z vodo, je brez glutena. Ne vem,če bi blo lahko od tega, a se mi zdi čudno. 

Poleg tega je včeraj prvič v rokicah držala piškotek in ga lizala , a ni požrla nobenega koščka, ti pa so imeli gluten. Je možno, da samo od tega rata kakšna alergija, al gre za kašno drugo bolezen. Aja, stara je 6 mesecev in 6 dni!

clock-img

08.01.2006, 08:56

clock-img

mojcadamijan

pencil-img

246

Hanita-pojedla ne požrlauser posted image

clock-img

08.01.2006, 09:06

clock-img

hanita

pencil-img

257

No,mogoče sem se res malo nerodno izrazila!

clock-img

08.01.2006, 09:16

clock-img

lelaval

pencil-img

7882

Mogoče pa je bila preveč oblečena in so to od vročine.

clock-img

08.01.2006, 09:24

clock-img

hanita

pencil-img

257

Leleval, kaj da ji je blo pretoplo ponoči in bi ji zato ratale pikice, brez da ma vročino?
Ja, možno, kaj vem, nikoli nimam občutka kolko jo pokrit, je pokrita enako kot mi, le da ima en rokav več.

clock-img

08.01.2006, 13:03

clock-img

Anonimen

Ali je katera teh pikic kot vodeni mehurček? A ste bili v stiku s tom, ki ima norice?

clock-img

08.01.2006, 13:43

clock-img

katarina j.

pencil-img

194

Jaz bi te vprašala isto kot splišni. Mi imamo ravnokar norice. Sicer se bo pa pokazalo v parih urah-če so poteb bodo kmalu vodni mehurčki pa še kakšna vročina. Če ne, pa je verjetno kakšna alergija.

clock-img

08.01.2006, 13:55

clock-img

hanita

pencil-img

257

Ma ne, ni videt mehurčkov in vročine še vedno nima. Se mi zdi, da ima pikic vedno več i n po glavi so kot kakšne lise.

clock-img

09.01.2006, 08:59

clock-img

mujcek

pencil-img

931

Če izgleda podobno kot mozoljčki (rdeče pikice in v nekaterih na sredini rumena pikica) bi bilo možno, da ima to od potenja; lahko pa da ima to od kopanja. Mi smo naša dva kopali vsak večer in v vodo dajali šampon za kopanje.
potem pa je pediatrinja rekla, da imata pikice od tega, da ju preveč kopamo oz. od šampona in da moramo kopati bolj redko. Sedaj ju kopamo tudi vsak večer vendar le 1x tedensko z šamponom.

clock-img

09.01.2006, 10:53

clock-img

Seven*

pencil-img

6206

Bejz pokazat zdravniku. Obstaja moznost kaksne alergije, sploh ce so po celem telesu.. 

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem