writing-img

rdeče pikice

clock-img

12.08.2010, 07:00

clock-img

an...

pencil-img

20

zdravo!
MOj 7,5 mesečnik je na morju dobil rdeče pikice po trebuščku,hrbtu in tilniku-nič ga ni srbelo in smo sklepali da je od vročine. sedaj ga vedno bolj srbi in se zelo praska. sem slišala, da od vročine in potenja baje ne srbi-ali je možno, da je od mehčalca??mažem ga z hladilno kremo vendar nič ne pomaga! bi prosila za nasvet itak pa gremo popoldan do zdravnice da ga pogleda.
hvala vsem
lp

clock-img

12.08.2010, 08:20

clock-img

somo

pencil-img

16

lahko je reakcija na marsikaj. Tudi na kakšno hrano. naša punca je večkrat dobila izpuščajčke po kaki hrani in večinoma takole po telesu (rokice in nogice so bile ponavadi vredu).
Lahko je tudi reakcija na slano vodo in sonce oz. vročino. Tudi v tem primeru lahko gre za lokalen osip in ni nujno, da se pikice pojavijo povsod po telesu.
Bo najboljše, da vprašaš zdravnika, čeprav imam jaz z njimi slabe izkušnje. Se jim nikoli ne da vzroka odpravljati ampak sam kako kremo po predvidevanju predpišejo...user posted image

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem