cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

rdeče pikice

clock-img

29.07.2005, 19:37

clock-img

Anonimen

nik ma po celem telesu rdeče pikice.ali so te od vročine?:zmeden2:

lp,nina:muca:

clock-img

29.07.2005, 19:44

clock-img

k1

pencil-img

1649

od vročine ja... jaz jo čez dan v tej vročini včasih kar z robčkom osvežim, pa je... :metulj:

clock-img

29.07.2005, 20:12

clock-img

bobek05

pencil-img

2795

mi smo bili pred 14 dnevi pri pediatrinji zaradi tega - je rekla, da so od vročine...

izogibajte se (kolikor se le da tujim ljudem - se pravi nič obiskov), pa par dni (2-3 dni) ni dobro nikamor iti (mišljeno kam peljat), pa mi moralo samo od sebe izginit.. nam je..

clock-img

29.07.2005, 20:25

clock-img

lin

pencil-img

2504

Od vročine,večkrat na dan jo osveži ali v vodi ali pa z mokro plenico

clock-img

29.07.2005, 20:27

clock-img

lin

pencil-img

2504

bobek,a ti je res rekla da se zogibaj obiskov?????????,nevem ko je lani mela Lin take pikice je pač zdravnica rekla da so od vročine in naj jo večkrat na dan osvežim pa naj se izogibam sprehodov ob nepravih urah,kar sem se jih itak,logično

clock-img

29.07.2005, 23:17

clock-img

Marogica

pencil-img

10594

Osveži ga z mlačno vodo in se izogibaj vročine. Ostani v hiši oz. hladnejših prostorih vsaj med 12. in 16. uro. pa daj mu dosti piti. Moj je sedaj na morju spil ca. 1 liter tekočine-brez mlečnih obrokovo na dan.

clock-img

30.07.2005, 08:38

clock-img

bobek05

pencil-img

2795

Ja, lin res sem to rekla.. našemu je baje od teh vročinskih pikic imunost padla, pa se mu je malo žrelo vnelo in je začel bljuvat (prej pa nikoli!!) - v glavnem vse je bilo povezano s to blesavo vročino, pa je pediatrinja rekla, da naj nikamor ne hodimo, pa da ni dobro da je preveč ljudi okrog njega (razen domačih), da ne bi še česa hujšega staknil.. :zmeden: ..

clock-img

30.07.2005, 08:52

clock-img

teja

pencil-img

28

Lahko ga tudi malo s hrastovim lubjem umiješ ali z Bepanthol losjonom ali Bepanthen kremo (KREMO, ne z mazilom) namažeš po prizadetih delih.
teja

clock-img

31.07.2005, 11:41

clock-img

babylove

pencil-img

2473

Rdeče pikice tudi našemu nastanejo od vročine. Preverjeno zelo praktično za osvežitev dojenčka: voda v razpršilcu.

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem