writing-img

rdeče pikice

clock-img

26.04.2006, 20:43

clock-img

anitaa

pencil-img

21

Živjo! Naša Tjaša je imela 4 dni vročino 38,5 potem pa je čez noč padla na normalo.Smo šli k zdravniku in je rekla da je viroza pogledala je kri pa je bila O.K.Naslednji dan pa so se pojavile rdeče pikice po hrbtu,trebuščku in po vratu.Danes jih ima tretji dan.Bi to lahko bila 6-ta,ali5-ta bolezen? Hvala za odgovore.

clock-img

26.04.2006, 20:44

clock-img

total

pencil-img

4453

Mislim,da 6 bolezen.

Kaj naj rečem...srečna sm!!!

clock-img

26.04.2006, 20:44

clock-img

TVN

pencil-img

714

Ja, znaki so že taki.... Kaj več bo pa mogoče povedala še kakšna izkušenejša mamica.

*** Imejte se lepo! ***

clock-img

27.04.2006, 09:54

clock-img

KBM

pencil-img

4744

Mi smo imeli isto kot vi tri dni vročino in potem pikice - pa so same od sebe zginile po 5 dneh sedaj je pa vse ok!
Mislim da je to 6 bolezen,saj jaz sem se tako pozanimala in je bilo tko - ne vem pa v tvojem primeru,mogoče gre za isto bolezen,kaj pa pravi pediatrinja?

Lep pozdrav

< Sporočilo je popravil Boris -- 27.4.2006 9:55:22 >

clock-img

27.04.2006, 10:09

clock-img

Anonimen

Po mojem se na krvi 5. ali 6. bolezen pozna. Se spomnim, ko je nam pri parih mesecih ob visoki vročini dala pregledati kri in po izvidih rekla: Ahaa, se mi je zdelo, res je 5. (ali 6.) otroška bolezen (se ne spomni, tista ta lažja). Edino, če na krvi ni nič pokazalo, pa je zato tako sklepala, to pa tudi možno.

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem