writing-img

rdeče pikice okrog ust in na bradici

clock-img

27.11.2005, 20:30

clock-img

bobek05

pencil-img

2795

Zadnje dni pri Aneju opažam drobne rdeče pikice SAMO v predelu ust in na bradici - nikjer drugje. Mogoče katera ve, kaj bi to lahko bilo in od česa?

Bi lahko to bilo od velikega slinjenja, s kombinacijo suhega zraka user posted image

Menda ja ni alergičen na kaj? Pred dobrimi tedni smo začeli uvajat gosto hrano, ampak zdaj nič takšnega ni jedel, kar ni že prej...

clock-img

27.11.2005, 20:52

clock-img

sezam

pencil-img

2188

Če je to le okrog ust, je sigurno kot si že sama ugotovila - slinjenje, suh zrah, zunja hladno. Tko da ni panike. To se lahko pojavi pod bradico. Če pa bo še kje drugje, pa le pokliči ali obišči pediatra.

Sreča ni v tem da počneš to kar rad počneš, temveč v tem, da imaš rad to kar moraš početi. (Sir.S.M.Barrie)

clock-img

27.11.2005, 21:37

clock-img

PBJ

pencil-img

2189

To je verjetno tudi od tega, ker stvari tišči v usta. Nekje sem prebrala, da je to lahko tudi znak za zobke.user posted image Pri mojem je to držalo.

lp

Čudeži se dogajajo, samo prepoznati jih je treba znati...

clock-img

28.11.2005, 00:22

clock-img

KODA

pencil-img

4015

Pri našem tamalem je bil to prvi znak alergije.Poleg pikic in flekov je še imel rdeča in lisasta lička.
Lahko pa je res samo od slinjenja in suheha zraka. 

Celemu svetu si le ena oseba,eni osebi pa si ves svet...

clock-img

28.11.2005, 14:16

clock-img

bobek05

pencil-img

2795

Zdaj sem pa že čisto zmedena - se mi zdi, da sploh več ne ločim, če se popraska ali je nova pikica, ker danes ima že 2 na noseku in 1 na čelu user posted image

Alergija? Ampak na kaj??????

clock-img

28.11.2005, 14:33

clock-img

Anonimen

Joj nik je to tudi imel, oz. se mu še dogaja...
Pikice po obrazu, včasih po ličkah, minejo 3ure, jih tam več ni, potem so na čeli, bradici itd..

Smo šli zdravnici kazat in je rekla, da je verjetno kakšna alergija(materjal npr. kapica, nov mehčalec,..)To mi je rekla in to je to,..Nisem ugotovila kaj bi blo ampak zdaj nekaj časa že ni imel, čeprav je vse po starem.user posted image
Zdravila oz. mazila nismo dobili!user posted image

clock-img

28.11.2005, 21:36

clock-img

bobek05

pencil-img

2795

nina_nana, res čudno...

mi nismo zadnji teden 100% nič spreminjali, npr. novo oblačilo ali mehčalec, sicer pa mu nova oblačila itak vsa operem... user posted image

zdaj čakam kaj bo jutri..

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem