cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

rdeči lišaji

clock-img

04.01.2010, 20:26

clock-img

dali1

pencil-img

34

Naš malček bo star 3 mesece in se mu je pred tednom dni na trebuhu pojavil rdeči laišaj. Mislila sem da je to od ribanja pleničke, ampak včeraj sem začela opažati da jih je vedno več po trebuhu.
Danes jih ima, take rdeče pikice, po celem trebuhu, hrbtu in malo po rokicah in nogicah.
Nevem ali je to kakšna alergija ali kaj se jo to naredilo mojemu malčeku?????
Ste se že kdaj srečale z tem?????

clock-img

04.01.2010, 20:50

clock-img

melanija

pencil-img

934

Mojemu se je isto zgodilo. Sem mislila da je suha koža, ker je bilo poletje in vsakodnevno kopanje( tudi mnenje pediatrinje je bilo tako- pa še rekla je da ni možno da je alergija ker je po celem hrbtu in trebuhu). Na koncu sem pa ugotovila da je alergičen na plenice.

clock-img

04.01.2010, 21:45

clock-img

dali1

pencil-img

34

katere plenice pa si uporabljala?
jaz uporabljam pampers in te imamo že več kot mesec dni to pa se je zaelo pojavljati predkratkim.
katere plenice ste potem uporabljali????

clock-img

05.01.2010, 23:16

clock-img

FOCUS13

pencil-img

30

meni osebno pampers ne odgovarjajo...je čist preveč kemije...je bla kuj vneta ritka :(

zdej smo pri 9 mesecih in najrajš mamo lumpijeve, ali dm , milerjeve, hofer... brez dodatkov za "suho" ritko.
so tanke in čist fajn vpojne.

it,s a beautiful day.... Tanja :)

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem