cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

Histeroskopija v Celju

clock-img

18.06.2026, 09:29

clock-img

deklica30

pencil-img

28

Zdravo.
Morala bom na histeroskopija v Celje. Ima katera izkušnje kako poteka operacija, kdaj prideš kdaj greš, pikanje, narkoza,... Prosim za izkušnje, ker me je ful strah.

clock-img

10.07.2026, 10:36

clock-img

florencepugh

pencil-img

2

Zdravo.
Morala bom na histeroskopija v Celje. Ima katera izkušnje kako poteka operacija, kdaj prideš kdaj greš, pikanje, narkoza FNF,... Prosim za izkušnje, ker me je ful strah.

Lani sem imela v Celju histeroskopijo. Morala sem priti zgodaj zjutraj, se preobleči v bolnišnično haljo in preden so me odpeljali v operacijsko sobo, so mi vstavili intravensko kateter. Bila sem v kratki splošni anesteziji, zato posega nisem čutila. Ko sem se zbudila, sem imela blage krče in malo krvavitve, vendar se je zdelo kot normalna menstruacija. Moj nasvet je, da se ne bojte postavljati vprašanj medicinskim sestram; vse so mi razložile in mi resnično pomagale, da sem se sprostila. Čakanje je bilo iskreno hujše od samega posega.

clock-img

10.07.2026, 10:40

clock-img

deklica30

pencil-img

28

Hvala za odgovor.
A si šla isti dan domov? Kako dolgo se potem čaka na izvid?

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni