cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

Hujšanje s konopljo

clock-img

05.10.2020, 13:10

clock-img

ZalaJaka

pencil-img

3

Pozdravljene,

ima katera izkušnje z hujšanjem s konopljinim oljem? Berem in slišim, da naj bi pomagalo pri hujšanju..

In, če da, katero olje uporabljate? Ponudbe konopljinega olja je cela gora, in se ne znajdemuser posted image

Hvala!

clock-img

05.04.2022, 15:02

clock-img

Bojan95

pencil-img

3

ZalaJaka, malce pozen odgovor, a upam da ti vseeno pride prav. Midva sva kar "v konoplji" bom rekel, tudi olje uporabljava, sicer nisva nikoli pomislila, da bi ga uporabila za hujšanje, temveč bolj zaradi omega 3 in 6. Jemljeva ga eno žličko na dan, včasih pa tudi za v solato. Za hujšanje so nama prišli precej prav konopljini proteini ko sva se odločila da izgubiva vsak tistih nekaj odvečnih kilogramov. Fajn je, ker jih lahko uporabiš skorajda kjerkoli...lahko se postaviš v kožo fitneserjev in piješ šejke, lahko jih dodaš moki in spečeš kaj zdravega, lahko jih daš v kako omako za zgostitev,...skratka nebo je meja. So pa super, ker ti dajo energijo in ti kar zapolnijo želodček :) Na začetku sva kupovala v šparu, zdaj pa že kar nekaj časa pri Hempiki, saj živiva (no, zdaj smo že v treh) blizu Nove Gorice, pa se vsake toliko ustaviva kar pri njih. Pa še bolj poceni so.

clock-img

14.12.2023, 02:28

clock-img

hearyou

pencil-img

2

lahko jih dodaš v moko in spečeš kaj zdravega, lahko jih dodaš v kakšno omako za zgostitev. Čeprav je odgovor nekoliko pozen, upam, da vam lahko pomagam.



< Sporočilo je popravil hearyou -- 14.12.2023 2:31:04 >

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem