cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

Otroška trgovina Lorelli

clock-img

02.10.2023, 10:49

clock-img

LittleMama

pencil-img

10

Pozdravljeni. Zanima me ali ima kdo avtosedež iz trgovine www.lorelli.si? Za hec sem naročila par drobnarij in izdelki so bili pri meni že naslednji dan, so kvalitetni preden pa se odločim za večji nakup me zanima tudi vaše mnenje. Avtosedeži so po 150€... oglašujejo, da se lahko pri njih avtosedež celo proba v vozilo ampak pri meni to ne pride v poštev ker 2uri v eno smer se nebi vozila samo zato.

clock-img

17.12.2023, 14:17

clock-img

Melanie_

pencil-img

9

Kolikor jaz poznam to blagovno znako so to cheap izdelki in jaz za prevoz svojega otroka zagotovo ne bi izbrala neke no name znamke

_____________________________

Malanie G

clock-img

15.01.2024, 14:58

clock-img

LittleMama

pencil-img

10

No jaz sem ga kupila. sicer sem se zmenila, da pridem osebno saj me nič ne stane ker smo tako ali tako šli proti dolenjski. Avtosedež sem probala v avto, vsi imajo teste. Ni kot joie ali nuna je pa primerljiv s freeon. Sem zelo zadovoljna tako z izdelki kot z odnosom prodajalcev in se bom zagotovo še vrnila.

< Sporočilo je popravil LittleMama -- 15.1.2024 14:59:23 >

clock-img

12.03.2024, 10:18

clock-img

Annnata20

pencil-img

2


IZVIRNO SPOROČILO: Melanie_

Kolikor jaz poznam to blagovno znako so to cheap izdelki in jaz za prevoz svojega otroka connections nyt zagotovo ne bi izbrala neke no name znamke


Drži, znamke brez imena izvora so res nevarne

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem