writing-img

reakcija po cepljenju

clock-img

14.08.2007, 15:25

clock-img

tančica

pencil-img

293

Zanima me če so imeli kdaj vaši malčki kakšno reakcijo po cepljenju. Moj 5.mes. je dobil včeraj drugič cepivo (prvič nič težav) in je bil celo pop in zvečer ves jokav, samo po naročju bi bil, se mi je zdel tako vroč (pa nisva merila temp, ker je potem že zaspal).Skratka danes je že boljši vendar se mi še vedno zdi vroč (takoj ko se zbudi greva merit vročino). Kako je bilo kaj pri vas in kako ste reagirale?

clock-img

14.08.2007, 16:29

clock-img

tinaaja

pencil-img

7450

pri drugem cepljenju je ponavadi reakcija mocnejsa. ce je vroc oz ima vrocino - calpol, ki profilaksa pri cepljenju za di-te-per. mi imam v cetrtek drugo, pa me je ze zdaj groza, ker smo prvic trpeli 5 dni user posted image  

clock-img

14.08.2007, 16:52

clock-img

saška*

pencil-img

39

Mojo bi najrajši na tri dni nosili cepit...ha ha ha
po prvem cepljenju je večinoma spala in bila dobre volje, skoraj nič joka. Se mi je zdelo, da je malo omamljena. Upam, da bo tudi v drugo tako.

clock-img

14.08.2007, 18:12

clock-img

Naja30

pencil-img

9878

Prvič nič, drugič nič, tretjič visoka temperatura (39,4).

clock-img

14.08.2007, 22:06

clock-img

PBJ

pencil-img

2189

Mis mo stalno imeli povišano temperaturo, pa jok, pa oteklino na mestu cepljenja.
Jaz sem mu  drugič, kar takoj po cepljenju dala calpol.

Čudeži se dogajajo, samo prepoznati jih je treba znati...

clock-img

15.08.2007, 07:14

clock-img

buša

pencil-img

111

naš je bil prvič čisto vredu ko pa je bil drugič cepljen pa je bil malo tečen in malo bolj jokav,dala sem mu pa eno svečko ,kopala pa ga nisem po cepljenu ne prvič in ne drugič in tudi tretjič ga ne bomuser posted image

GAŠPER JE NAJIN SONČEK

clock-img

15.08.2007, 11:58

clock-img

Marina 1

pencil-img

55

Moj prvi sin ni imel nobene reakcije po cepljenjih.Sedaj je star 5 let,drugi sin pa je prvo cepljenje prestal le z rahlo vročino,po vseh ostalih cepljenjih pa smo v roku 24 ur pristali v bolnišnici in bili tam 4 dni.Se mu je imunski sistem čist porušo po cepivih.Ampak nič se bat,otroci so različni in vsak drugače odreagira tako da kar pogumno naprej.

LP Marina 1

Ps:Toše R.I.P

clock-img

15.08.2007, 15:35

clock-img

Maleal

pencil-img

2930

Jaz jima vedno dam po cepljenju preventivno Calpol.

Ne išči nekoga, ki je popoln.
Ljubi nekoga, ki ni in ga naredi popolnega s svojo ljubeznijo.

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem