writing-img

recept za poletne dni

clock-img

07.06.2007, 15:55

clock-img

bamby

pencil-img

4007

Da vam povem še en recept, ki je hitro narejen, dober, enostaven, predvsem pa primeren za vse, ki pridejo popoldan šele iz službe.

Puranje,piščančje ali svinjske zrezke razrežite na večje kose, jih na hitro popecite na olju, solite in popoprajte po okusu, na koncu pa vanje ubijte nekaj jajc (1-2 na osebo) in zmešajte ter specite, da jajca zakrknejo. Zraven ponudite samo še solato.

Pa dober tek!

clock-img

07.06.2007, 15:56

clock-img

eya

pencil-img

4615

Zdaj si me spomnila na en drug recept, zelo podoben tvojemu-namesto mesa daš kuhane testenine, pa čez jajca. Tudi ful dobro, nisem pa tega jedla že fuuuul časa.

Razvajeni otroci vedno kaj zahtevajo, ustvarjalni vedno kaj ušpičijo.

clock-img

12.06.2007, 13:36

clock-img

ery

pencil-img

1675

bamby, eya, ali to spečeš v pečiči ali na štedilniku? A krompirja ni potrebno zraven?

clock-img

12.06.2007, 16:07

clock-img

bamby

pencil-img

4007

Spečeš kar v teflonski ponvi. Je boljše, ker se ne prime. Krompir pa tudi lahko ješ zraven. Kako pa eya pripravlja njeno jed, bo mogla pa ona odgovoriti.

clock-img

12.06.2007, 18:51

clock-img

Jessy

pencil-img

6727

Bamby, ta recept je enkraten. user posted image user posted image user posted image  Jaz vedno uporabim le puranje meso, ki ga posolim, popram in posujem s sladko rdečo papriko, nato pa na čisto mičkeno olja na največjem ognju popečem, da se lepo obarva z obeh strani in na koncu dodam še jajca. To je fertik v 5-ih minutah! Zraven jem samo solato, ker je jajce, če pa jajca ne dam pa pojem tudi kak krompir.

http://www.mojalbum.com/taia/moje-torte

clock-img

12.06.2007, 20:02

clock-img

bamby

pencil-img

4007

Saj sem vedela, da bo komu všeč user posted image user posted image user posted image .

clock-img

12.06.2007, 21:26

clock-img

eya

pencil-img

4615

Jaz testenine prelijem z razžvrkljanim jajcem in zapečem, da jajca zakrknejo v ponvi ali kar v posodi, v kateri so se kuhale testenine.

Razvajeni otroci vedno kaj zahtevajo, ustvarjalni vedno kaj ušpičijo.

clock-img

20.06.2007, 11:08

clock-img

Anonimen

eya jaz tudi tako naredim na vrh dodam pa se goro naribanega sira,ki ga obuzujem,premesam in pol se prav fino vlece in nasitno ko user posted image user posted image

clock-img

20.06.2007, 11:31

clock-img

karamela

pencil-img

645

Nisem še nikoli probala. V petek bom probala. Mi je že všeč, ker se naredi samo  v 10 minutah.....

clock-img

20.06.2007, 13:38

clock-img

Bonnie_RR

pencil-img

5189

IZVIRNO SPOROČILO: eya

Jaz testenine prelijem z razžvrkljanim jajcem in zapečem, da jajca zakrknejo v ponvi ali kar v posodi, v kateri so se kuhale testenine.

Js pa to naredim tako, da makarone skuham, v ponvi umešam 2-3 jajca, dodam makarone in zmešam.

Ponosna mamica dveh navihanih zakladkov, Nika in Vite.

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem