cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

recept za res zdrave piškotke

clock-img

04.03.2008, 13:19

clock-img

kovač

pencil-img

679

Ali katera pozna kak res dober recept za res zdrave piškotke z polnozrnato ali pirino moko in da je notri koriander, cimet, klinčki oz. nageljnove žbice?
Ful bi bila vesela, ker takih se ne da kupiti ampak se jih moraš kar sam lotiti narest.
LPuser posted image

clock-img

04.03.2008, 13:19

clock-img

Volga

pencil-img

9346

Pa kaj, a so dobri ali zdravi ali zakaj bi jih ti pekla?

clock-img

04.03.2008, 13:27

clock-img

lelaval

pencil-img

7882

Lahko vzameš recept za navadne piškote, pa uporabiš pač pirino ali polnozrnato moko, po okusu pa dodaš začimbe, ki si jih navedla. Jaz naravnost obožujem cimet, pa ga zamešam kar med testo - katere piškote pač delam. Lahko pa na kulinariki pogledaš.

V življenju sta nam dani 2 čaši, sladka in grenka: vsi moramo izpiti obe, življenje pa nam obe čaši toči nepredvidljivo.

clock-img

04.03.2008, 13:29

clock-img

Anonimen

Zdravih piškotov NI.
Če že daš zdravo moko, moraš dodati kar dosti margarine, sploh pri pirini moki, zato ne bi rekla, da so kaj bolj zdravi kot ostali.

clock-img

04.03.2008, 13:33

clock-img

kovač

pencil-img

679

Enkrat sem na neki zabavi jedla te pipškote in so res bli ful dobri. Sam nikjer najderm recepta in bi jih fuul rada jedla. Vem da so bili temno rjavi in odličnega okusa po cimetu, klinčkih, korinadru... Kupljeni piškoti se res ne miorejo primerjati, ker vem da je bil to home made. Ker jaz sploh ne kupujem piškotov, čokolad in bonbonov po trgobinah bi si pa res to rada nardila doma in dala v lončke za dalj časa.

clock-img

04.03.2008, 13:36

clock-img

Anonimen

Pa naredi janeževe upognjence.So brez maščobe, pa še janež je zdrav.user posted image
Ali pa hišnega prijatelja je tudi brez maščobe.

< Sporočilo je popravil kind lady -- 4.3.2008 13:37:37 >

clock-img

04.03.2008, 13:37

clock-img

kovač

pencil-img

679

Ja dobra ideja, jih imamt tudi zelo rada. Zato pa tudi zelo rada pijem baby čaj ker ima velik janeža notri.

clock-img

04.03.2008, 13:40

clock-img

Anonimen

kateri so pa tisti piškoti, ki jih dobiš pri Štormanu zraven črnega ali rdečega barona??

Ve katera? Že ful dolgo iščem recept, pa sploh ne vem kakšni so..

clock-img

04.03.2008, 13:43

clock-img

Anonimen

Kaj pa je v njih, oziroma kako izgledajo?

clock-img

04.03.2008, 13:46

clock-img

kjava

pencil-img

2416

Speculas, mogoče? (ne vem, kako se prav napiše?). Mogoče tud kowač misli te.

clock-img

04.03.2008, 13:59

clock-img

kjava

pencil-img

2416

clock-img

04.03.2008, 14:18

clock-img

gojska

pencil-img

1128

naredi piškote iz ovsenih kosmičov. Meni so fuul dobri.

clock-img

04.03.2008, 21:31

clock-img

MARTINŠČICA

pencil-img

887

Jaz delam kosmičeve piškote:
Zmešam rjav sladkor in ovsene kosmiče, vse skupaj popečem v gus posodi, da sladkor karamelizira. Ohladim in primešam stepene beljake. Dodam začimbe po želji (piment, cimet, muškatni orešček, klinčki, ingver, janež ...), lahko tudi posušene brusnice. Z žlico jih polagam na peki papir in spečem v pečici. 

200% MAMI

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem