writing-img

recepti

clock-img

03.01.2005, 19:15

clock-img

taj2004

pencil-img

444

Taj ima 4 mesece. A mi lahko napisete kaksne recepte ste uporabljale pri hrani..:kava:

clock-img

03.01.2005, 19:26

clock-img

buča

pencil-img

825

Ojla!Mi smo ji začeli dodajati prvo gosto hrano pri 5 mesecih,patronažna pa mi je dejala,da od letos naprej vsem svetujejo da šele po 6 mesecu.Če še vedno polno dojiš,bi ti svetovala,da še kak mesec počakaš.Drugače so primerne riževe kašice,ker so najmanj alergene.lp od Pike in buče:)-

clock-img

03.01.2005, 20:27

clock-img

anaj

pencil-img

202

Midve svi začele pri 5 mesecih. Začeli sva skuhano zelenjavo in sadjem. Jabolko, hruška, bučke, krompir, korenje, por, s surovo ali soparjeno banano. Na začetku sem vse mešala z mlekom. Sedaj pri 6,5 mesecih jeva skoraj vso zelenjavo, celo piščanca, teletino in ribe.

:kuza:

clock-img

03.01.2005, 20:43

clock-img

.ču

pencil-img

1181

Pri nas bomo z ribami in jajci še malo počakali.
Sedaj oboje svetujejo šele po enem letu.:zmeden2:

clock-img

03.01.2005, 20:56

clock-img

Bib

pencil-img

266

V knjigi Dojenček - kaj pričakujemo prvo leto, imaš veliko receptov od sestre Vendeline.

Lp..Bib

clock-img

03.01.2005, 21:02

clock-img

taj2004

pencil-img

444

kje pa sidobila knjigo se jo da kupit v knigarni? ali je kaka stara izdaja?:zmeden2:

clock-img

03.01.2005, 21:14

clock-img

Bib

pencil-img

266

Sposodila sem si jo v knjižnici, izdala jo je pa založba Vale Novak, še kar nova knjiga.8)

clock-img

04.01.2005, 09:45

clock-img

BARBARA R.

pencil-img

1706

Pozdravljena!
Jaz vso zelenjavo popražim na nekaj kapljicah olivnega olja.Tako je okus prijetnejši saj ne solim.Začeli sva z kombinacijo jabolk in korenčka.Bučke,krompir,blitvo in špinačo pripravim z žličko kisle smetane ali adaptiranim mlekom.
Pri Tajevi starosti bi ti svetovala le korenček in špinačo.Ter jabolka in hruške.Sadju dodajam suho sadje za spremembo okusa.Vse pokuham,da se zmehča in zmiksam.
Ja, in bučke dobro pašejo skupaj z banano.
Pokuhana banana z rozinami meni zelo smrdi,moja Kristina pa jo obožuje.

Glede tega kdaj začeti z uvajanjem,pa opazuj otroka.Ko bo pripravjen bo najbolj pravi začetek.

:muca:

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem