writing-img

recepti z mlekom v prahu

clock-img

23.08.2008, 19:31

clock-img

kajajaka

pencil-img

3539

Živjo!
Ker naša punčka ne mara Aptamil Comfort mleka, imam približno 300g neporabljenega. Ker smrdi (kot večina adaptiranih mlekcev, ga niti mačke nočejo piti user posted image .) 
Vem, da se nekatere sladice delajo z mlekom v prahu, a nimam receptov. Zdi se mi, da sem slišala za domači rafaelo... Če ima katera dober recept, se priporočam.
lp

clock-img

23.08.2008, 21:07

clock-img

ajdaN

pencil-img

1151

Adaptirano mleko NI isto kot mleko v prahu! Mleko v prahu je tako kot neki kosmiči (kot recimo nekatere otroške kašice). Aptamil lahko komu podariš ali ga pa vržeš stran. Za pecivo sigurno ne bo dober.

clock-img

24.08.2008, 14:27

clock-img

kajajaka

pencil-img

3539

o, pa je dober, ker sem jedla eno pecivo enkrat pri kolegici, ki ji je AM ostal od otroka... Ampak nima več recepta...

Razlika je le v dodanih mineralih in vitaminih - osnova je pa ista - kravje mleko oz. sladka sirotka in laktoza.

Saj, če bi imela konkretno količino, bi ga podarila, tako pa bi poštnina presegla vrednost... LP

< Sporočilo je popravil kajajaka -- 24.8.2008 14:29:32 >

clock-img

24.08.2008, 17:55

clock-img

cukr07

pencil-img

1393

RAFAELO:

Potrebuješ:
- 30 dag sladkorja,
- 1,5 dl vode,
- 25 dag margarine,
- 20 dag kokosove moke,
- 40 dag mleka v prahu,
- cela mandljeva jedrca

Sladkor in vodo prekuhaj in ohladi. Margarino, kokosovo moko in mleko v prahu zmešaj skupaj in prilij ohlajeno prekuhano vodo s sladkorjem. Zmešaj v gladko maso in jo za 1 - 2 uri postavi v hladilnik. Nato oblikuj kroglice, v sredino daj eno mandljevo jedrce in povaljaj v kokosovi moki.

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem