writing-img

redkejše vrste GH

clock-img

06.01.2009, 18:17

clock-img

MARTINŠČICA

pencil-img

887

Mene pa zanima, kdaj malčku lahko ponudim svež ananas, konjsko meso, sojo?

200% MAMI

clock-img

06.01.2009, 18:19

clock-img

CatJa

pencil-img

5068

Ananas do enega leta odsvetujejo, za sojo pojma nimam user posted image , za konjsko meso mi pa tud na kraj pameti ne pade, da bi ga ponujala user posted image

Niso časi slabi, temveč človek.
John BEAUMONT

clock-img

06.01.2009, 18:21

clock-img

Doll

pencil-img

1726

Soja je zelo alergena in se je ne svetuje do 2 leta

clock-img

06.01.2009, 19:59

clock-img

Najaa

pencil-img

16801

Po ananasu je imela moja dolgo rdečo ritko, prav tako po drugih agrumih.
Konjsko meso je pa zelo dobro in polno železa, tako da ga komot ponudiš že zdaj.

clock-img

06.01.2009, 21:22

clock-img

Jelcy

pencil-img

436

Tudi mene zanima za ananas....ima skoraj 9 mesecev, pa mu ga se nisem dala, ampak sem opazila sa Hippove sadne kasice po 6 mesecu so z ananasom? Tako da mi ni jasno.... Pa tudi gluten naprimer, pri nas ga odsvetujejo do 7. meseca, v Italiji pa prodajajo stvari Z glutenom pod oznako za 5. mesec? Naj se zmenijo enkrat naj bodo vsi enotni, vsaj stvari kupljene pri nas.

clock-img

07.01.2009, 08:23

clock-img

Tisana

pencil-img

1164

Soja: po 2. letu starosti

Konjsko meso: če je drugo rdeče meso, ne vem zakaj ne
Ananas: jaz ne bi do 1. leta starosti (osebno prenašam vso hrano, razen ananasa - ko ga pojem, objemam školjko)

V mladosti zamujenih norosti ne more nadomestiti vsa modrost starosti. (Bertrand Russel)

clock-img

08.01.2009, 22:01

clock-img

Leiah

pencil-img

217

Mi smo ananas dali ze pri 6m pa mu ni bilo nic. Pomoje lahko probas po malo, pa bos videla ce bo otrok imel kako reakcijo.

Lp

clock-img

11.01.2009, 16:26

clock-img

botrca

pencil-img

14679

Najin je star 13 mesecev pa še nič od naštetega ni jedel, ker še ni prišlo na vrsto. Do enega leta mu nisem dala agrumov, 2 dni nazaj sem pa prvič dala mandarino. Konjsko meso....fuj. Za sojo tudi ne bi rekla, do enega leta.

Če želimo živeti z namenom, moramo poiskati tisto, kar najbolj goreče ljubimo, dati vse, kar imamo, nato pa to predati naprej kot štafeto tistim, ki nam sledijo.

clock-img

12.01.2009, 13:53

clock-img

tosja

pencil-img

3706

Od vsega naštetega lahko povem samo za sojo-pri 9.mesecih je P rekla, da lahko je sojo-sojine izdelke.

Pa zakaj se ene zgražate nad konjskim mesom??? Pujs je veliko bolj fuj.... user posted image
Da o tem kaj je bolj zdravo: svinjina ali konjsko meso sploh ne govorim! user posted image

Ko hodiš, pojdi zmeraj do konca...

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem