writing-img

refluks - kako zaspati sam ?

clock-img

23.02.2006, 09:32

clock-img

kzlato

pencil-img

47

Pozdravljene,

moj pikec ima refluks, kar pomeni, da veliko poliva in bruha. Vedno po hranjenju ga imam eno uro pri sebi v pokončnem položaju in tako se je navadil zaspati le na rokah. Zdaj bo star že štiri mesece in vedno težje najde udoben položaj, da lahko zaspi. Mamice, ki imate otročke z refluksom - kako zaspijo ?
Hvala vsem za odgovore.

clock-img

23.02.2006, 10:45

clock-img

tinkamiška

pencil-img

6099

hoj!

naša iza sicer nima refluksa, poliva pa precejuser posted image tudi pri nas je tako, da jo moram po hranjenu nositi vsaj še pol ure v pokončnem položaju in se je tudi zato razvadila, da zaspi na rokahuser posted image v soboto po stara dva meseca, nekako upam, da bo po tretjem mesecu manj polivala in se bomo takrat pričeli navajat, da bi zaspala sama...verjetno pa brez joka ne bo šlouser posted image

tinka

May be I'm not an angel, but I can still fly...

clock-img

23.02.2006, 12:34

clock-img

Anonimen

user posted image user posted image a ni refluks obolenje ledvic pri otrocihuser posted image

clock-img

23.02.2006, 15:55

clock-img

tehnofil

pencil-img

3160

IZVIRNO SPOROČILO: Anonimen
a ni refluks obolenje ledvic pri otrocih

Ne ni.

clock-img

23.02.2006, 18:02

clock-img

petarda

pencil-img

10119

Naš sicer nima refluksa, tudi poliva zelo malo, je pa enkrat polil v spanju in se mu je zaletelo. Od takrat imamo (tudi po nasvetu RR-jevk) dvignjen jogi za tam nekje 30 stopinj.

clock-img

23.02.2006, 19:36

clock-img

Seven*

pencil-img

6206

Obstaja tudi refluks pri ledvicah. V tem primeru pa zdaj govorimo gastroezofagialnem (GER) refluksu.

Gospa sem.

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem