cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

refluks in vožnja v vozičku

clock-img

20.08.2008, 21:02

clock-img

lady1

pencil-img

24

Dober večer!

Moj sinko, ki bo čez en teden star 4 mesece je v petek dop. bruhal in do večera se ni ne podojil niti pil čaja zato sva ga odpeljala k dež. zdr., ki je rekla da mu ni nič. Zvečer je po tem malo pojedel, podrl kupček in čez 10 min. spet bruhal. Od takrat naprej je zelo malo pojedel, cca. 40 ml na obrok prav tako je do pon. vsak dan malo bruhal, zato sav šla v pon k njegovemu pediatru, ki je zgotovil, da mu je teža zelo padla in naju poslal v ped. bolnico. Tam so naredili tazne preiskave (uz trebuščka, kri, vodo, blato, test na slergijo), vendar so vsi izvidi OK. Ker je začel bolje jesti so naju za dva dni spustili domov v petek pa morava nazaj. Rekli so, da naj bi menda imel refluks, čeprav do sedaj ni še nikoli bruhal oz. polival. Vseeno imamo za 30 stopinj vzdignjeno ležišče zanima pa me kako ste vi vaše otročke s temi težavami vozile v vozičkih ali so ležali vodoravno ali ste jim prav tako dvignile ležišče -( Kako?) Midva imava še košaro.

Hvala in LP.

clock-img

20.08.2008, 21:09

clock-img

Naja30

pencil-img

9878

Pri 4m ga že lahko daš v športni del vozička in ga dvigneš na prvo stopnjo.

clock-img

20.08.2008, 21:39

clock-img

hokejistka

pencil-img

905

Naša košara je imela nastavljiv naklon, tako da sem user posted image v košari vozila z vzdignjenim naklonom.

clock-img

20.08.2008, 22:46

clock-img

mumu

pencil-img

806

Naši čebeli smo v košari dvignili naklon in še dodatno podložili z brisačo, v vozičku pač ne moreš imeti za trideset stopinj dvignjeno. Včasih je fino mal improvizirat pa gre.

clock-img

20.08.2008, 22:55

clock-img

CatJa

pencil-img

5068

Jaz sem mu podložila s kovterčkom. Itak pa ni šlo predpisanih 30 stopinj, sicer bi se mi ven zvalil.

Niso časi slabi, temveč človek.
John BEAUMONT

clock-img

21.08.2008, 20:47

clock-img

Tisana

pencil-img

1164

Mi smo tudi malo podložili košaro z brisačami, vendar pa ne preveč, da ne bi ven padla

V mladosti zamujenih norosti ne more nadomestiti vsa modrost starosti. (Bertrand Russel)

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem