writing-img

registrirana varuška

clock-img

20.05.2009, 08:43

clock-img

mala zirafa

pencil-img

2483

je tu gor kakšna registr. varuška otrok?Ali moraš imet prostor res tako striktno opremljen kot piše v normativih?Zelo komplicirajo?

clock-img

21.05.2009, 20:44

clock-img

Stigmata

pencil-img

52

Poznam nekoga, ki ima privat vrtec. Razni inšpektorji si podajajo kljuke toliko časa, dokler ni vse tiptop. Potem te pustijo na miru.

Altere sempri ignostico, tibi ipsi nomquam. -- "Drugemu vedno oproščaj, sebi nikoli."

clock-img

22.05.2009, 14:32

clock-img

Poka

pencil-img

1696

Bi rekla, da so kar strogi. Kako natančno je s tem, ne vem povedat. Nameravam pa raziskat stvar, ker si soseda tako blazno želi imet privat varstvo in ji bom verjetno pomagala urejati dokumentacijo v kratkem, tako da bom tudi pregledala vse zakone kar se tega tiče. Mislim da je razlika, ali varuješ otroke na svojem domu ali pa imaš prav privat vrtec. Je tudi tako - mogoče bi se dalo tudi malo zgoljufat in prijavit kako sorodno dejavnost,kjer se ne komplicira toliko. Po mojem to delajo. 

clock-img

22.05.2009, 20:28

clock-img

Taula

pencil-img

6340

Če imap prijavljeno samo varstvo, pomoč na domu s.p. ni panike, privat vrtec pa je.

NESRAMNA sem, brez kančka slabe vesti, počutim se prisrčno.... ZLOBNO:)

clock-img

24.05.2009, 22:21

clock-img

mala zirafa

pencil-img

2483

Gre za privat varstvo otrok ne za zasebni vrtec. To je že druga stvar.Poznam ZOFVI (zakon) skoraj na pamet.Vseeno hvala.

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem